Kairo...

Hej och hå kära bloggen! Ligger just nu i sängen och ska snart försöka sova, ska bara blogga lite först. Idag har jag varit på Jungelparken hela dagen och bara tagit det lugnt med päronen. Har solat, badat, ätit och äntligen läst ut min bok som förövrigt var skit bra. Har även hunnit en sväng förbi kontoret och fixat med alla kairo papper för inatt. Ska som sagt åka till kairo i natt med mamma och pappa och 20 andra gäster, kommer bli så roligt. Hoppas allt flyter på bra och att jag sköter mig fint, när päronen är med. Jag ska gå upp om exakt tre timmar vilket betyder att jag verkligen måste försöka sova nu, kommer aldrig orka hela dagen i morgon annars. 22 timmars jobbdag, man bara måste älska det.

♥/D

Dålig bloggare..

Jag har verkligen varit en dålig bloggare på senaste tiden. Men jag har inte haft "tid" att blogga! Jag har jobbat men framför allt hängt med min mamma och pappa, som jag även ska göra idag. Ska bara slänga på mig lite kläder och hoppa in i taxin. Idag blir det sol och bad på deras hotel hela dagen, för i morgon ska jag åka till kairo igen med päronen då såklart. Har faktiskt inte så mycket spännande att berätta för tillfället.
Min tid här i lägenheten och i Egyten börjar lida mot sitt slut, 10 dagar kvar tills det är dags att åka här i från och 4 dagar tills jag måst flytta ut ur min lägenhet och in på hotell. När jag nu ska ha tid med det vill säga.

Nu är det dags att sätta fart, mot Jungelparken!
♥/D

City tour med päronen...

Hej och hallå!
Satan va dålig jag är på att uppdatera bloggen nu när päronen är här. Idag har jag haft välkomstmöte på jungelparken och i är det dags för city tour, självklart ska päronen med. kommer bli riktigt roligt tror jag, eller jag hoppas det i alla fall. Hoppas ni har det bara hemma i Sverige, jag är ledig från och med i morgon fram tills Måndag förutom att jag ska ha kairo på lördag, men det är som att vara ledig. Så jäkla roligt!

Nu kontoret och sen City tour! =)

♥/D

Mamma och pappa..

landar här i Hurghada hos mig om exakt två timmar!! Denise är väldigt happy idag, trott kaos dagen som var igår. Skulle kunna skriva en hel bok om gårdagen men det har jag inte tid med, så här kommer höjdpunkterna. Som sagt 12 timmars flygförsening, satte alla gäster på vårat blue village hotel, spelade vattenpolo mot gästerna och fick fruktansvärt mycket styk. Minglade runt och försökte svara på alla tusen frågor, åkte hem och skulle sova i tre timmar vilket Denise absolut inte lyckades göra. Så jag storstädade, tvättade, diskade, fixade massa på kontoret och filosoferade. Åkte tillbaka till blue village för att plocka upp gästerna och köra ut dom till flygplatsen vid 23.00 tiden. Allt flöt på galant och vi fick in alla på flygplatsen och dom kom i väg på den nya avsatta tiden. Kl 02.00 var det dags att ta emot dom nya gästerna och 10 min innan dom kommer ut så kommer polisen. Självklart, pricken över it på en redan kaos dag. Alla guider springer in i en buss och sitter längst bak och gömmer sig medans travco försöker prata oss ur situationen. Efter mycket om och men lyckas dom och vi får tillåtelse att jobba, dom "såg mellan fingrarna"! Fick även reda på att jag inte har något visum i Egypten för det canselerade dom när dom arresterade mig! Så jag får egentligen inte ens vara här i Egypten, spännande. Men vi lyckades i alla fall få ombord alla gäster på bussar och skicka iväg dom till hotellen. Kl 03.30 krashade Denise ner i sängen och somnade som ett litet barn, men 07.30 ringde klockan igen. Då var det dags att åka ut till Empire hotel och börja skicka iväg alla gäster som ska hem idag. Inte mycket sömn här inte, vilket jag känner av idag. Men nu har jag liten paus så ska åka och möta Jennifer och äta lunch sen blir det tillbaka till Empire för att ta emot dom nya gästerna som kommer. Sen efter jag har tagit emot Stockholms planet så slutar jag så då ska jag hem byta om och hämta en bil sen åka direkt till mamma och pappa!!!! =)



♥/D

Natt jobb

Då var man hemma efter att ha tagit hand om alla gäster som ska med det försenade planet. Har inte varit så mycket gnäll trotts allt, vilket alltid är skönt. Vi har spelat vattenpolo med gästerna, spelat fotboll och minglat runt svarat på frågor osv. Nu blev vi hemskickade för att sova innan det är dags att åka tillbaka och hämta gästera för att sedan köra ut dom till flygplatsen inatt. Kl 23.00 ska vi vara på hotellet och deras plan lyfter kl 2. Runt 2 tiden kommer även våra nya gäster ut som vi ska ta emot och skicka iväg med bussar till hotellen. Jag antar att jag kommer komma hem runt 3 tiden inatt. Sen upp i morgon bitti för en heldag med departure och arrival, bara härligt! Jag menar mamma och pappa kommer ju!!!   =) Happy!!

Nu ska jag då tydligen försöka sova några timmar, lycka till Denise. Är verkligen inte alls trött, men det är bara att lyda order. sätter på en film tror jag så kanske jag somnar sen!


♥/D

Intensiv dag..

Då var det dags att bege sig till Empire hotel där jag ska hämta up en hel buss med troligtvis arga gäster. Vi har nämligen en 12 timmar lång flygförsening idag med vårat Stockholmsplan. Så vi måste hämta alla gäster och köra dom till vårat Blue village hotel där dom ska få nya rum och spendera hela dagen och kvällen. Jag ska även vara där hela dagen och lyssna på klagomål, arga gäster och försöka underhålla dom så gott det går. Sen vid 12 inatt ska vi köra ut dom till flygplatsen och vinka av dom, och kl 2 i natt ska vi ta emot dom nya gästerna som säkert kommer vara minst lika arga eftersom att dom har förlorat en hel dag av sin semester. Låter som en riktigt rolig dag tycker jag, nu ska jag kila!

♥/D


Magi...!!

Sitter i sängen och bara pratar med massa härliga människor på facebook, har bandit på högsta volym i bakgrunden. Och vad spelas om inte världens absolut bästa låt, sitter här med gåshud över hela kroppen! Längtar tillbaka till sommaren 2011 och ett fullsatt Ullevi. Späningen, längtan, förväntan och magin som uppstod när dom drog igång. Dom första tonerna första orden, och 65 000 i publiken. Gåshud, tårar i ögonen och kanske dom bästa minuterna i mitt liv. Sen att man fick dricka öl i plastglas med sugrör var bara en bonus. Skulle kunna betala mycket för att få uppleva det igen!


And if you're taking a walk through the garden of life
What do you think you'd expect you would see?
Just like a mirror reflecting the moves of your life
And in the river reflections of me

Just for a second a glimpse of my father I see
And in a movement he beckons to me
And in a moment the memories are all that remain
And all the wounds are reopening again

We're blood brothers, we're blood brothers
We're blood brothers, we're blood brothers

♥/D

En Söndag på kontoret..

Goddag mina kära vänner och ovänner!
Idag är det Söndag och jag har varit på kontoret i princip hela dagen och haft fix!! En hel jäkla massa Fix inför nästa vecka. Kairo i går gick riktigt bra tycker jag själv i alla fall. Nej men gästerna verkade nöjda och det är huvudsaken, även om jag själv skulle vilja spendera hela dagen på det Egyptiska museet. Tycker det är så otroligt ballt, gick runt med min lokalguide sherif i ca 45 minuter och han berättade massa häftiga saker som jag inte hade en aning om. Annars flöt det på bra hela dagen, ingen som gick vilje eller blev rånad. Och bussen höll hela vägen hem, dock var det en som spydde men det får man räkna med.

Nu håller jag på att tvätta för fullt, måste även diska! Har samlat på mig ett litet berg sen Casper åkte, inte bra Denise. Fick även reda på idag att jag måste flytta till ett av våra hotell i 8 dagar innna jag åker hem, jag som tycker om min lägenhet. Det bästa är att då bor jag ovan på kontoret.

Annars så får vi inte vara på flygplatsen på hela veckan vilket suger, nu när mamma och pappa kommer. Men hoppas våra travco guider tar väl hand om dom. Flyget från stockholm som kommer i morgon är även försenat och då snackar vi 10-12 timmar i bästa fall. Så det lutar åt att vi kommer få ta emot gästerna under natten mellan Måndag och Tisdag. Jippi, not!! Men det löser sig, det gör det alltid!

♥/D

Lala land...

Det blev lite pluggning trotts allt, känns helt okey faktiskt tror att jag har koll på det mesta. Dock har jag sån fruktansvärd ångest över att behöva gå upp halv 2 inatt. Men det ska bli roligt och jag vet att det är värt det när man väl kommer fram till kairo. Nu ska jag klä på mig transferuniformen och bege mig till Jungelparken för att ära mat, härligt. Frukost, lunch och middag på jungelparken, mig går det ingen nöd på.

Mamma och Pappa om ni läser så vore det trevligt med en liten skypdate, va sägs om halv 8 svensk tid?

Nu har jag inte tid med detta längre måste försöka hinna bli snygg så att jag inte skrämmer iväg gästerna!



♥/D

Världens längsta vecka..

Men nu det Fredag vilket betyder att veckan börjar lida mot sitt slut, yes!!  Idag har de varit hard work från klockan 8 till halv 5, har haft jätte mycket att göra på service och även en hel del kontorsjobb. Kom hem för bara 15 min sen och ligger just nu i sängen och läser bloggar. Tänkte även försöka plugga lite Kairo, om jag är duktig så kanske jag lyckas plugga en timme. Det verkar i alla fall som att jag har en full proppad buss i morgon hela 38st gäster, vilket ska bli grymt roligt. Måste öva lite inför nästa vecka då mamma och pappa ska följa med, nervöst! Men det ska nog gå bra, hoppas jag. Sen vid sju tiden ikväll ska vi åka till Junglparken och ha dinnermingle (äta) och sen åka hem och sova. Jag sattsar på att gå och lägga mig runt 9tiden men jag vet att det inte kommer lyckas. Måste även komma ihåg att köpa med mig lite frukost tills i morgon, så att jag slipper svälta ihjäl i Kairo.

Ha en härlig Fredags kväll och njut av det underbara vädret! =)

♥/D

....!!!

Jag är här men mitt huvud är i redan i Sverige och i Turkiet. Just nu känns allt tåkigt och den här veckan har varit den längsta i mitt liv. Eller jobbet känns självklart inte tråkigt men allt annat. Är så trött på Hurghada och all jäkla sand. Jag håller fan med min super smarta syster när hon sa "Om man bara kunde ta bort all sand från gatorna", ta bort sanden i en öken, lycka till. Men så känns det, jag har sand precis överallt. Det ska bli så skönt att få åka till ett grönt och fint land, men mer att se, mer att göra, nya människor och nya utmaningar. Vill bara att mamma och pappa ska komma för jag saknar dom som in i bomben men också för att tiden kommer gå så fort då, vilket betyder att jag snart får åka hem.

Men jag är inte bitter, jag har haft en super bra säsong här och jag kunde inte ha fått en bättre första säsong. Men jag är bara trött på det nu, och vill se något nytt. Men nu ska jag sova för i morgon har jag service, poolwalk och dinnermingle. Måste även försöka plugga Kairo för det gick inte så bra på den fronten idag.

♥/D


Som vanligt...

så har jag inte gjort det jag borde göra. Jag som skulle plugga kairo hela dagen men istället så har jag gjort massa andra "viktiga" saker. Eller jag läste faktiskt igenom mitt kairo kompendium en gång, sen tröttnade jag. Istället jag har, strukit, diskat, druckit cola, läst bloggar, funderat på tatuering, lyssnat på musik och svart på massa mail. Nu ska jag snart palla mig iväg på massage och sen beställa hem en grekisksallad. Efter det ska jag göra ett nytt försök med Kairo pluggandet, men jag vet hur det kommer sluta. Har i och försig halva dagen i morgon på mig att plugga också, så det ska nog gå fint.

Nu ska jag kissa och klä på mig!

♥/D


Kairo plugg..

Två timmar på gymmet och en taco sallad senare så är jag nu redo för kairo plugg. Colan är givetvis min pluggkompis och ur högtalarna spelas Lana del rey-born to die

Come and take a walk on the wild side
Let me kiss you hard in the pouring rain
You like your girls insane
Choose your last words
This is the last time
Cause you and I, we were born to die

♥/D

Idag är jag ledig..

Tog en riktigt skön sovmorgon och ligger nu i sängen och äter frukost. Det är inte speciellt bra väder idag så det blir ingen strand för mig. Där i mot så ska jag palla mig till gymmet, var år och dagar sedan jag var där. Måste komma igång igen nu, bara tre veckor kvar tills jag åker hem. Annars så tänkte jag mest bara softa, plugga kairo, äta lång lunch med jennifer och kanske om jag orkar handla lite mat. Jag får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på här i Hurghada.

Har faktiskt inte så där jätte mycket spännande att berätta för tillfället, såg att ni hade riktigt bra väder hemma så passa på att njuta. Bara fem dagar tills mamma och pappa kommer!!

♥/D

En Onsdag..

Jag erkänner, jag har varit en fruktanstvärt dålig bloggerska de senaste dagarna. Men har varken haft ork eller motivation. Idag har det varit en bra dag, hade välkomst möte på vårat finaste hotell, första gången jag har möte där själv men det gick fint. Sen har jag haft City tour resten av dagen vilket gick som en dans. Hade så fruktansvärt roliga gäster som var så nöjda och glada. Dock trodde dom att jag var runt 28 på min frågelek, men jag antar att jag får ta det som en komplemang. Nu ligger jag i sängen och äter pasta med tomatsås, tänkte beställa massa kläder från H&M så att det hinner komma innan jag kommer hem. 

Annars så längtar jag som in i norden tills på Tisdag då mamma och pappa kommer, ska bli så jäkla roligt. Har även fått mitt schema för nästa vecka som ser riktigt bra ut. Ledig tre dagar, Kairo en dag, flygplats en dag, city tour en dag och välkomstmöte på Jungel parken.

Mamma och pappa om ni läser så får ni jätte gärna höra av er när jag har fått brevet om jag ska få tillbaka på skatten.

♥/D

Skit dag!

Skrev precis ett super långt inlägg men allt försvann!! Det här är verkligen inte min dag, är så jävla less!
Jag pallar inte skriva allt igen, kanske skriver mer ikväll om jag är på bättre humör! Nu ska jag städa och dricka en vodka redbull!

♥/D

Sista kvällen för lille Soffe

Shukran! Jaha då har en vecka snart passerat för mig. Det har gått så jädra snabbt, känns som om jag kom igår. Skulle gärna stanna en vecka till, mest för att få vara med Nisse då så klart. Idag har vi varit ute på mahmya igen. Nisse hade teamday och jag fick följa med på köpet, helt ok för mig. Dock så har typ hela teamet bränt sig, inklusive jag och Nisse. Det gör ont att sitta på min brända bakdel här i sängen just nu. Undra om man ska ta med sig en kudde ut ikväll och sitta på? Snart ska vi bege oss till White elephant som är en thai restaurang och käka middag med teamet. Eter det ska vi nog möta upp systrarna Järvinen och se vad som händer och sker. Planet lyfter inte förens runt tre imorgon så det blir en sovmorgon sen ska jag beställa in toast med mozzarella, skinka, tomat och philadelphia till frukost, serverat i sängen. Jag måste säga att Nisse sköter sig exemplariskt som värd. Just ja, vi såg DELFINER idag igen =) Idag hoppade dom inte lika mycket utan dom låg mest vid ytan och chillade precis i solskenet. Jag verkar föra tur med mig, innan jag kom hade Nisse inte sett en enda en. Nu ska vi måla oss lite sen bege oss. Just nu har jag Nisses röda skinkor som utsikt, måste göra något åt det känner jag..

Puss Puss
//Soffe


Lördag när den är som bäst!

Idag har jag och Soffe hängt på dream beach hela dagen tillsammans med resten av packet. Vädret var väldigt härligt idag och inte alls lika mycket blåst som igår. Vi stekte, läste, drack massa cola och bara chillade. När vi blev för rastlösa åkte vi hem, duschade och ringde london. Efter det bar det iväg till senco för att stor handla mat, vilket kanske inte var sådär jätte upphetsande men nödvändigt. Nu ligger vi i sängen och laddar inför kvällen som kommer bestå av middag, drinkar och vattenpipa på shade. Sen får vi se vart natten tar oss, förhoppningsvis blir det en utgång men det vet man aldrig. Kvällen I lands problem är bara vart fan vi ska äta middag någonstans.

Annars har det inte hänt så mycket roligt, har mest bara varit en chill dag på stranden.
Ha en härlig Lördags kväll, det ska vi i alla fall ha!

♥/D

Dinnermingle..

Jaha, vi överlevde bilturen till El dahar utan problem, även om Soffe säger att det var en nära döden upplevelse. Nu ska vi åka tillbaka hela vägen, dock med taxi den här gången. Har nämligen dinnermingle på ett utav våra hotell, soffe ska följa med och bedömma middagsbuffen. Vi hade en traumatisk upplevelse på bassaren med en försäljare men det löste sig tillslut. Ikväll blir det troligtvis en utgång eftersom att vi (jag) är ledig i morgon, vi ska höra med regeringen (stina) efter vårat dinnermingle hur planerna för kvällen ser ut. Men nu ska vi åka, väntar bara på att soffe ska bli klar.

Soffe kläckte precis ur sig dagens kommentar:
Soffe: "Asså jag gillar inte att sola längre!"
Nisse: "Nähä vadåra?"
Soffe: "Jag vet inte, har väl blivit vuxen"

♥/D




På äventyr i el dahar

Pappa har givit order om att bloggen måste uppdateras oftare så here we go. Igår var vi som sagt ute på Mahmya hela dagen. Båten gick kl nio och vi var tillbaka runt fem. På vägen ut såg vi delfiner =) så jävla coolt. Vad som var mindre coolt var att vi höll typ på att blåsa av båten både dit och hem. Mars är tydligen blåstens månad här i egypten, jo jag tackar! Maten ute på Mahmya var klart bäst hittills, en grym dag helt enkelt. När vi kom tillbaka med båten, som tre ispinnar gick vi och köpte oss varsinn glass och tog en cabbe hem. Senare på kvällen käkade vi middag på en Italiensk restaurang gick vidare till en svensk bar (där jag drack öl) vidare till shade där vi drack drinkar och rökte shisha, sista stoppet blev papas beach club. Var hemma runt 02.00, 02.20 kraffsade det på dörren, då stod Mc Delivery så passande där med två menyer FANTASTISKT! När dom två menyerna låg i magen släckte vi lampan och knoppade in. Idag har Nisse arbeiten några timmar på fm sen kom hon och joinade oss andra på stranden där det blåste orkanvindar även idag. Nu ska vi ut och KÖRA BIL!!!!!!!! HJÄLP!!!!! Nisse kör och jag ligger på golvet där bak och ber till allah. Köpte skor i veckan i storlek 37 (trodde vi) det visade sig vara ett par 36 och ett par 38. Ska åka dit nu och köra över den här lille pojkspolingen till försäljare i el dahar. Önska oss lycka till, nisse säger nu att hon är lite osäker på vägen..som går dit...ehhh jaaaa. Ikväll vankas det party, ser vi fram emot.

Puss & Kram
//Soffe

Mahmya..

Jag och Soffe kom precis hem efter en super härlig dag på Mahmya. Strålande sol och kritvitstrand, kan livet bli bättre. Dock blåste med rätt mycket på båten men det gick bra ändå tillslut. Vi fick se en flock delfiner på väg ut till Mahmya som gjorde soffes dag, hon var som ett barn på julafton. Sprang runt med sin kamera på båten som en dåre för att få en bra bild. Just nu springer hon runt i sovrummet med min onepice och försöker få upp värmen, hon var tydligen lite frusen efter båtresan hem. Ikväll vankas det middag på italienska Divino och efter det troligtvis utgång, det är ju trotts allt Torsdag idag.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kanske ta ett pn.

♥/D


Dålig City tour!

Vill bara säga godnatt och jag hoppas att ni har haft en fantastisk dag. City touren gick bra men det var den absolut sämsta jag har haft, självklart bara för att Soffe var med. Hade i princip bara danskar på bussen som inte förstod ett ord av det jag berättade och då är det inte lätt. Men ibland är det så och det är inte mycket jag kan göra åt saken. Soffe fick många fina presenter av mina "polare" och efter det så åt vi tacosallad så jag tror att hon var nöjd. Nu har vi precis tittat på film och ska sova, i morgon är det heldags utflykt till Mahmya som står på schemat, jag ber till gudarna för att det ska vara bra väder!!

Godnatt! ♥/D

City tour med Soffe!

Hej bloggen!
Här i Egypten leker livet, förutom att vädret har varit lite si sådär idag. Jag och Soffe har legat på stranden hela dagen och stekt, soffe är till och med fläckvis bränd. Nu ska vi kila iväg till kontoret och sen blir det City tour för hela slanten. Tyvärr så kommer jag troligtvis bara ha en liten buss med ca 10 gäster vilket inte är speciellt roligt. Men det ska nog gå ändå, kommer bli så trevligt så. Soffe gillar inte maten här och hon tycker att araberna är otroligt lustiga! Idag höll två arabtjejer på att drunkna på stranden, dom skulle ha klädsim fast ingen av dom kunde simma. Vilket nästan resulterade i en drunkningsolycka, underhållning.

Igår var vi ute på lite galej, åt middag på Thairestaurang och sen hängde vi i sofforna på Shade och drack frukt drinkar. Live bandet spelade även så det var otroligt mysigt. Sen gled Stina och Sofie hem medans jag och Soffe gick till Papasbar och hängde med några av mina arabiska flygplats polare. Kom hem vid halv ett tiden, och stupade i säng.

Nu ska vi kila till kontoret! Är lite nervös att soffe ska med på min City tour!

♥/D

Soffe våldgästar bloggen

Nisse är och ringer London så jag passar på att uppdatera er där hemma lite. Idag började Nisse jobba vid tio så jag har hängt med Stina och Sofie hela dagen. Vi har grillat oss lite på stranden Old Vick och tryck i oss pizza. En soft dag med andra ord. Tog en promenad från stranden hem och ligger nu i sängen och käkar godis, har precis ätit kyckling och ris i sötsur sås (hemkörning) =) Vi ska väl snart börja styra upp oss lite, en dusch är prio ett. Sen ska vi ut och käka middag. Det pratas lite om thaimat vilket är heeelt ok för mig. Det var föresten en väldigt stilig reseledare som mötte oss på flygplatsen igår, eller förlåt UTANFÖR flygplatsen. Flygplatsen ska vi inte tala om, finns nog bara ett ord, kaos. Herrejösses, det var virrigare än i en hönsgård. Kösystem verkar inte existera här.. tutan i bilen däremot, den vet dom vart den sitter. Men för att återgå till Nisse, hon var så fin så =) Men när hon på vägen hit igår berättade att hon kör bil i detta land, på kvällen utan lysen?! (araberna ska spara på batteriet..) blev jag lite orolig. Imorgon ska vi till stranden på förmiddagen sen ska jag följa med på Nisses city tour på eftermiddagen. Det ska bli så skoj så. Man dricker tydligen en hel del te och så ska jag få träffa Nisses polare, Hamada från Hurghada =)
Blir nog deffinitivt en upplevelse.. om det är lite dålig stämmning på bussen ska jag nog lätta upp stämmningen lite och föreslå en liten uppvisning av reseledaren, trolivtvis balett. Blir nog toppen! Hoppas ni mår bra hemma.
Puss & Kram

Nisse hälsar!


Soffe är här!

Dagen började med att jag gick till gymmet och körde ett ordentligt helkropps pass och efter det storstädade jag lägenheten. Sen bar det iväg till flygplatsen för att möte första Stockholmsflyget och hämta upp Soffe och Stina! Efter att ha åkt runt halva Hurghada så kom vi äntligen hem Dock var jag tvungen att springa iväg på en gång, skulle ha service på två hotell, som tur var så hade jag bil så jag kom i tid. Sen mötte jag upp Stina, Soffe och andra Sofie för att bege oss till Cafe del mar för middag. Nu ska vi precis kypa ner i sängen och titta på film. I morgon ska jag ha flygplats och soffe ska självklart till stranden och pressa med dom andra två legisterna.

Vi funderar på om vi ska åka med stina och sofie till Kairo å Onsdag. Jag vill verkligen att Soffe ska få se pyramiderna men jag vet inte om jag kan ta ledigt, ska jobba på det i alla fall.

♥/D


Kastar in handduken..

Efter en lång men otroligt rolig och framför allt god kick down så kastar jag nu in handduken! De flesta andra fortsatte jakten på nya äventyr ut i Hurgahada natten men själv åkte jag hem och kröp ner i min underbara säng. I morgon kommer Soffe, jag längtar helt sjukt mycket vill bara att klockan ska bli halv tre i morgon. Kommer bli så roligt att träffa henne och sännande att se vad hon tycker om Egypten och Hurghada. Synd bara att dom måste åka med min transfer runt halva Hurghada innan vi kommer hem, både jag och Sofie jobbar nämligen. Men det ska bli roligt att ha dom på min transfer buss såklart.

Nu ska jag sova så att jag orkar upp och gymma i imorgon innan flygplatsen. God natt!

♥/D

Härlig Söndag i Egypten..

God morgon!
Vaknade efter 12 timmars sömn och mår nu som en prinsessa. Håller på att tvätta och städa och ha mig. Snart ska vi åka till Sindebad aqua park vi har nämligen våran kick down idag. Först blir det som sagt vattenpark hela dagen och ikväll blir det fin middag och blue awards. Härlig dag på jobbet! Måste försöka hinna med att handla också, men tror nog att jag gör det i morgon innan flygplatsen, kylskåpet ekar tomt igen. Inte bra nu när soffe kommer och allt, jag längtar som ett barn på julafton!  




♥/D

ingång?!

Har verkligen inte hunnit blogga någonting alls idag, vilket inte är likt mig. dagen började i alla fall med ett ordentligt pass på gymet för att sedan stor tvätta allt i hela lägenheten samtidigt som jag pluggade och åt nudlar. Sen var det dags för stars and beduins som gick bra, var en sjukt tråkig utflykt men jag gjorde det jag skulle och inte en droppe mer. När jag kom hem slängde jag mig in i duschen och slängde på mig kläder. Sen var det dags för melodifestivalen och mat på cafe del mar, lika gott som vanligt. Och för en gångs skull så vann faktiskt den bästa låten. Även om jag smyg hejade på dead by april. Kom precis hem och ramlade i hop i sängen, är sjukt trött så jag tänkte sova snart. Alla andra är ute ikväll men jag har service telefonen, så det blir inget av med det. Hoppas bara ingen dåre ringer och väcker mig i natt, vilket det garanterat kommer göra.

Sov gott och hoppas att ni har haft en bra Lördag!

♥/D 

Då var det dags igen.

att hoppa i bingen och sova! City touren gick riktigt bra hade det som vanligt väldigt trevligt. Träffade chefen på parfymerit och även hans fru Hon var riktigt trevlig och vi hade väldigt roligt ihop trotts att hon inte förstod ett ord Engelska. han frågade mig igen om jag ville bli hans andra fru, jag sa att jag skulle överväga saken. Jag menar hans första fru var ju trevlig, vi skulle säkert komma riktigt bra överrens!

Tänkte faktisk lägga mig och läsa medans alla andra är ute och slirar. Måste vila upp mig tills Soffe kommer, det kommer nämligen bli en tuff vecka med mycket sol och bad. I morgon tänkte jag gå upp rätt tidigt och gå till gymmet innan det är dags för stars and beduins. Det verkar som att jag bara har 8 gäster vilket vore så sjukt tråkigt. Men det poseiva är att vi kommer bli klara snabbt vilket betyder att jag kommer hem snabbt.

Tack egypten för en trevlig dag och jag ser fram emot att träffa dig i morgon igen! God natt

♥/D

Dagen blir bara bättre och bättre..

Ringde precis Excursions för att veta när jag ska bli upphämtad för City touren och hur många gäster jag har osv. Fick veta att jag ska ha min favorit guide Honi och att jag har 25 st gäster vilket är det absolut bästa antalet. Och nu spelar dom precis min favorit låt på Nrj, den här dagen blir bara bättre och bättre. Håller även på att tvätta mitt täcke och sängkläder. Tänkte gå tillbaka till kontoret om en timme och skriva ut massa papper och ha mig innan jag blir upphämtad vid halv 4 tiden. Men innan dess så ska jag plugga på stars and beduins så att jag verkligen kan det tills i morgon.

Alla säger att jag tar mitt jobb på för stort allvar men jag menar det är faktiskt gäster som har betalat mycket pengar för att åka med på våra utflykter. Och som desutom har höga förväntningar, så självklart måste guiden göra ett bra jobb även om det "bara" är stars and beduins som ingen av oss guider tycker är speciellt bra eller rolig att köra. Man måste alltid göra sitt absolut bästa, and we are making holiday dreams come true!

♥/D

Bra Fredag..

Sitter i sängen och äter pastan som blev över från igår. Kom precis hem från kontoret efter en skön morgon med Josefine på SA3. (hotellområde 3, våra sämsta hotell) Tog som vanligt på mig massa uppgifter bla skriva ut biljett till en gäst som ska ha anslutningsflyg från Arlanda. Lovade även en annan gäst att jag skulle skriva ut massa info om Luxor och lämna till henne i morgon, så det ska jag sätta mig och göra nu. Ska även göra i ordning en frågesport till morgondagens stars and beduines, älskar frågelekar. Sen såklart förbereda dagens City Tour, mycket som ska fixas och trixas med. Om jag hinner så blir det även en snabb PN.

Annars så händer det inte så mycket, en vanlig dag i Egypten helt enkelt. Ni får ha en fantastisk Fredags eftermiddag!

♥/D


Berit 85?

Jag känner mig som Berit 85 just nu. Ligger i sängen, dricker te, lyssnar på lugna favoriter och pluggar inför en utflykt som jag ska ha för första gången på Lördag. Medans alla andra är ute och vänder upp och ner på Hurghada. Vet inte hur många sms jag har fått om att jag är tråkig och borde möta upp dom. Men nej jag har ont i huvudet och trivs bra i min säng. Marcus hade sagt att jag är pensionär, vilket kanske stämmer!

Känner att det inte kom ut så mycket vettigt ur det här inlägget! Bara massa babbel som vanligt, funderar på om jag ska sova. Eller om jag ska gå ner och köpa choklad och cola, men jag orkar verkligen inte klä på mig men är så sugen. Men nej det är nog sova som gäller, det är ju trotts allt en ny dag i morgon med service och city tour. Tror att jag börjar kl 8, men jag har ingenaning om vilka hotell jag ska till. Men det visar sig när jag kommer till kontoret.



♥/D

8 Mars

Torsdag den 8 Mars och den internationella kvinnodagen, någon som verkligen firas här i Egypten. Alla travco guider på flygplaten kom fram och sa grattis på kvinnodagen även dom på gymmet. Det är även en stor fest på white beach idag där alla tjejer får gratis drinkar hela kvällen. Men jag och min underbara huvudvärk ska hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och läsa. Den förbannade huvudvärken kom smygandes vid 2 tiden och sen bara blivit värre och värre. Det rockade inte att stå på flygplatsen och försöka se glad ut, det ska gudarna veta. Jag skulle egentligen ha varit ledig idag men dom behövade hjälp på flygplatsen. Var departure ansvarig och visade Jennifer hur det går till. Sen på arrival så gav jag bara buss nummer och sände bussar, rätt chill. Efter flygplatsen så gick jag direkt till gymmet och fick massage, så himla skönt. Sen lagade jag faktiskt mat, typ första gången på två månader. Det blev laxpasta riktigt gott!

Annars har jag inte så mycket spännande att berätta idag, i morgon ska jag ha service på morgonen och sen City Tour så jag hoppas att huvudet känns bättre då.

♥/D


Dagens Denise..



Ha en trevlig mitt i veckan kväll, det ska jag ha!

♥/D

Lång historia!

Efter en hel dag på kontoret med massa fix så är jag äntligen hemma och ny duschad. Mötet med bossen fick otroligt bra, fick en hel del posetiv feedback så jag är glad. Men jag har ju lovat att berätta om min gårdag så sätt er bekvämt för nu kommer det bli ett långt inlägg.

Dagen började självklart med att jag försov mig för första gången. Fick slänga mig ur sängen, kasta på mig kläderna och springa ner till taxin. När jag väl kom fram till hotellet i tid så var allt frid och fröjd tills jag kom till hotell nummer två. Där fattdes det självklart tre stycken gäster som inte hade checkat ut än. Efter mycket om och men så hittar jag dom vid poolen solandes, och dricker öl. Tre stycken unga killar! Lagom irriterad får jag dom i alla fall på fötter och upp för att hämta väskorna och checka ut. På vägen lyckas dom glömma nyckeln på rummet, tappa bort biljetten och glömma passen i receptionen. Till slut får jag in dom och bagaged i bussen och redan här är vi 30 min sena. Vid sista hotellet så kommer problem nummer två, träffar på två sjukt fulla gäster som även dom ska med min buss. Men dom har inte råd att betala sin hotell räkning på 900 LE. Kvinnan är jätte arg, skriker åt mig, rycker och sliter i mig och är allmänt otrevlig. Till slut lyckas jag övertala en som jobbar på hotellet att han ska se till att dom kommer med en taxi till flygplatsen som jag även betalar. Jag åker vidare eftersom att jag då är 45 min sen. Problem nummer två sjukt stor trafikolycka på väg ut till flygplatsen. Efter en lång omväg kommer vi äntligen fram till flygplatsen 1.15 min sena. Fick ringa en av våra agenter som personligen fick ta med dom genom hela in checkningen för att dom skulle hinna med planet. Frid och fröjd tänker jag och andas ut, i två sekunder. 

Går bort till arrival för de första planet har landat. Det slutar med att jag är helt själv med att ge ut bussnummer, splitta aquamarin bussar och ha hand om ospec gästerna. Och dessutom så landar alla sju planen precis samtidigt. Tack gode gud för det, han måste vekligen hata mig. Tillslut så får vi iväg alla gäster på bussarna efter ca två timmar och jag är när att svimma pga att jag inte har ätit eller druckigt på hela dagen. 

Ska precis få iväg och köpa vatten när våra agenter ringer mig från departure, då har mina underbara fyllon självklart inte kommit med planet för att dom var för fulla. Här kände jag att jag ville dö! Blir i alla fall tvungen att gå bort till dom och ta hand om dom. 10 kaffe koppar senare är dom fortfarande för fulla för att resonera med och fortfarande väldigt aggresiva mot mig. Betalar och kastar in dom i en taxi som ska ta dom tillbaka till hotellet, inte våra gäster längre eftersom dom missade sitt plan. Problemet löst tänkte jag för nu i alla fall.

Men nej vilka stöter jag på i morse som kommer in dundrades mitt i välkomstmötet och gapar och skriker, just precis mina två älskade gäster. Fortfarande fulla som kastruller!

Nu ska jag på veckomöte/födelsedagsmiddag/välkomstmiddag! Kanske en liten utgång även! =)

♥/D

Onsdag i Hurghada

Sitter juts nu på kontoret och väntar på Suvi (bossen) vi ska nämligen ha medarbetarsamtal eller utvärdering av säsongen. Suvi åker nämligen nästa vecka och Rasmus ska ta över. Idag har jag haft service och välkomstmöte på våra "sämsta" hotell med mest problem. Efter det har jag gjort massa pappersarbete och liqviderat. Träffade på dom två gästerna som jag fick tampas med hela dagen igår också, men jag tänkte som sagt berätta allt om gårdagen när jag kommer hem.

Jag hoppas verkligen att vi ska ha vårat möta någonstans där man kan äta för jag är riktigt riktigt hungrig. Har inte ätit något förutom mjölk och flingor så det är verkligen dags för mat.

Funderar på om jag ska träna efter jobbet eller på min siesta har nämligen dinner mingle ikväll på ett av våra hotell, sen veckomöte/middag. Troligtvis blir det utgång också eftersom att Martin fyller år och för att hälsa Jennifer välkommen till teamet.

♥/D


Dumma internet...

Mitt internet ville inte fungera i går heller men nu verkar det funka fint igen. Så jäkla typiskt, jag som hade super mycket att berätta om gårdagen. Men jag får ta allt på siestan i dag istället. Just nu sitter jag i sängen och äter frukost, har precis varit uppe hos martin och sjungit, han fyller nämligen år idag.

Ni får ha en super bra dag så skriver jag senare!

♥/D

Enastående ensamstående..

All luft gick ur mig lika fort som den fyllde upp mig! Det är tufft att vara borta från alla nära och kära speciellt när man vet att dom behöver en. Skulle bara vilka hoppa på första bästa planet och åka till Spanien.
Men tänk posetivt, och varje morgon när du vaknar så titta dig själv i spegen och tänk hur jävla bra du är och vilken tur du har som befinner dig just precis där. Om det är något du är missnöjd med, ta tag i det, gör något, förändra! Lev inte ett liv som du inte vill leva, men ge allt en andra chans. Och fungerar det fortfarande inte så är det inte värt det, då var det helt enkelt inte meningen. Jag tror att det finns en mening med precis allt, på ett eller annat sätt. Även om man inte förstår det nu så kommer det förr eller senare komma fram. Allt skit man gör för andra, och allt skit man tar från andra kommer belöna sig i framtiden! Ingenting gör man i onödan...! Håll alltid blicken högt och bli aldrig någonsin nöjd för det är det som driver en framåt, mot nya utmaningar och nya kunskaper!

Flum flum inlägg men behövde få skriva av mig lite, kommer inte kunna sova annars! Ny dag nya tag i morgon!

♥/D

Hög på livet!!

Förlåt för dålig uppdatering men mitt internet hade gått ut så jag var tvungen att fylla på det. Har haft en sjukt bra dag på jobbet, allt har bara flytit på hur bra som helst. Har även hunnit med att storstäda lägenheten, varit i el dahar och shoppat, ätit lunch på thai restaurangen, hjälpt Nina att packa och hjälpt Rasmus att städa.

Dessutom som att det inte redan var en bra dag så berättade Sophie (syster) på skype att hon precis har bokat en resa hit, och hon kommer redan på Måndag! Helt fantastiskt!! Är super taggad, glad, rastlös allt möjligt! Vill bara att det ska bli Måndag, men har tyvärr en hel vecka fram tills dess. Va roligt vi ska ha, vi ska åka på City tour (såklart), åka till Mahmya och bara ta det lugnt och sola. Förhoppningsvis så får jag ett riktigt bra schema nästa vecka.

I morgon är det hur som helst en ny dag, Tisdag. Vilket alltid innebär flygplats, jag ska göra massa saker i morgon på flygplatsen och vara kvar tills sista planet landar. Så det blir verkligen en hel dag!! Men det ska nog gå bra, hoppas dagen går fort bara. Sen på kvällen är det veckomöte/välkomstmöte för vi ska nämligen få en ny tjej till teamet. Ingen mindre än jennifer som jag gick på service och co med!!

Nu ska jag försöka lugna ner mig, läsa bloggar och sen försöka sova!! =)

♥/D

Vilken underbar dag!

Då var den otroligt långa och hårda arbetsdagen slut. Har som sagt varit på vårat Blue village hotell. Dagen började kl 12 med en fantastisk lång och god lunch med trevliga kollegor. Efter det spelade vi fotboll gästerna mot guiderna och vi guider vann såklart. Sedan stod det bamse klubben på schemat så efter två timmar fulla med målande, lekande, och som avslutades med ett stort vattenkrig så var det dags att åka hem. Nu ligger jag i sängen och läser bloggar, sen ska jag göra mina vanliga Söndags rutiner, damsuga, diska och stryka. (nu låter det som att jag bara diskar en gång i veckan men så är det inte)

Kl 19.00 är det dags för något som jag har längtat efter i nio långa veckor, SUSHI!!  Har äntligen lyckats tvinga med mig teamet till ett sushi ställe som tydligen ska vara sjukt bra. Jag är som ett barn på julafton, förväntansfull och spänd.

♥/D

Söndag!

Min dator ville inte sammarbeta med mig i går men jag är inte chockad vi är ju trotts allt i Egypten. Men idag fungerar den bättre, peppar pepper. Igår jobbade jag hela dagen och var på allmänt strålande humör. Köpte massa godis och kakor till mina gäster som var sjuka och delade även ut till hotellpersonalen på Jungel parken. Hade en riktigt bra dag på jobbet. På kvällen åkte jag och casper till Senzo för att storhandla mat och på vägen ut fick jag även med mig ett par sjukt snygga skor som dess utom var på rea. 149 egyptiska pund, nästan gratis ju. (170 svenska)

Nu sitter jag i sängen och äter frukost, ska kila ner till gymmet så fort jag är klar. Kl 12 ska jag nämligen innbefinna mig på Aquamarin för att äta lunch, spela fotboll med gästerna och sedan rocka bamseklubben. slutar redan kl 5 efter bamseklubben så det är riktigt nice.

Nu måste jag springa ner till gymmet om jag ska hinna innan jag måste åka. Skriver mer när jag kommer hem ikväll. Men ha en fantastisk Söndag!

♥/D

Somebody that i used to know!

But you didn't have to cut me off Make it like it never happened and that we were nothing
I don't even need your love, but you treat me like a stranger And that feels so rough

Sitter och pluggar på Kairo samtidigt som jag lyssnar på världens kanske bästa låt på repeat, "Somebody that i used to know". Försökte ringa och fråga om det blir Kairo för mig i morgon eller inte men hon hade inte antal bokningar där men hon skulle hör av sig. 

Måste plugga vidare och om en timme är det dags att bege sig till kontoret för City Tour! Hörde att det var super väder hemma, ta vara på det!! 

♥/D  

02.03.12

God morgon! Vaknade precis och flög upp ur sängen. Älskar känslan när man vaknar om inte har ont i huvudet. Sitter och äter frukost i sängen, mjölk, flingor och jordgubbar. Ska alldeles snart klä på mig och kila ner till gymmet och köra ett ordentligt pass. Var faktisk länge sedan nu, men det ska det bli ändring på. Annars så står kairo plugg på dagens schema. Måste verkligen plugga för om jag nu ska åka så hinner jag inte plugga ikväll, eftersom att jag har City Tour ikväll. Ska även försöka komma ihåg och ringa och fråga Exurcion hur många bokningar dom har än så länge.

Jag hoppas att jag ska åka till kairo dels för att det är förbannat roligt en också för att ha en ursäkt till att inte gå ut idag. Det är nämligen stor fest på Viking och alla ska dit, men pga att jag har haft så ont i huvudet på senaste tiden så har jag ingen lust att gå ut.

Men nu blir det gymmet eller innan jag drar så måste jag sätta på en tvättmaskin!
Skriver mer senare, ha en fantastisk Fredag!

♥/D

02.03.12

God morgon! Vaknade precis och flög upp ur sängen. Älskar känslan när man vaknar om inte har ont i huvudet. Sitter och äter frukost i sängen, mjölk, flingor och jordgubbar. Ska alldeles snart klä på mig och kila ner till gymmet och köra ett ordentligt pass. Var faktisk länge sedan nu, men det ska det bli ändring på. Annars så står kairo plugg på dagens schema. Måste verkligen plugga för om jag nu ska åka så hinner jag inte plugga ikväll, eftersom att jag har City Tour ikväll. Ska även försöka komma ihåg och ringa och fråga Exurcion hur många bokningar dom har än så länge.

Jag hoppas att jag ska åka till kairo dels för att det är förbannat roligt en också för att ha en ursäkt till att inte gå ut idag. Det är nämligen stor fest på Viking och alla ska dit, men pga att jag har haft så ont i huvudet på senaste tiden så har jag ingen lust att gå ut.

Men nu blir det gymmet eller innan jag drar så måste jag sätta på en tvättmaskin!
Skriver mer senare, ha en fantastisk Fredag!

♥/D

Givande dag..

Gud vilken givande dag det har varit idag. Första delen av dagen spenderades hemma i sängen framför en bra film. Sen lyckades jag palla ner över till Rasmus där jag och Nina låg i soffan och snackade skit medans Rasmus spelade dator. Vi drack även många koppar kaffe och åt chocklad. Nina hade lite ärenden som hon skulle uträtta så jag och Rasmus följde med. Det hela slutade med att vi körde runt i Hurghada och poppade musik, gick lös inne på en kontors affär där vi i princip köpte hela affären. Nästa stopp blev taxfree för att inhandla lite vin passade även på att kila in på apoteket och köpte ansiktsmask och fotfil. Sista stoppet för dagen blev fruktbutiken där jag och Nina köpte super mycket jordgubar för 5 svenska kronor, helt sjukt.

Nu är jag tillbaka i sängen och har en liten spa dag. Hårinpackning, ansiktsmask, fixar naglarna och äter jordgubbar. Funderar å om jag ska ta ett litet glas vin, men huvudvärken sitter fortfarande i från igår så jag skippar nog det. Tänkte städa lite senare och plugga Kairo. Förhoppningsvis så ska jag köra den på Lördag, har nämligen buss två.

♥/D

God morgon!

Shit vilken jäkla dag det var i går. Jobbade från 8 till 8 med två timmars siesta, så när vi äntligen kommer tillbaka till kontoret runt 8 tiden så får vi reda på att pga det som hände på flygplatsen i Tisdags så få vi inte sätta våran fot där idag. Vi har tre scandinaviska plan och 3 finska som landar och vi får inte vara på flygplatsen. Istället skulle jag och Martine åka runt till alla våra hotell och lämna brev till gästerna med info om vad som händer. Fem i tio kommer jag hem, hoppar snabbt in i duschen och klär på mig. Åker sedan till Viking för att kolla på matchen och dricka en öl med Rasmus. Många öl senare och ett besök på Kalypso kommer jag hem vid halv fyra tiden och somnar som en stock.

Ligger nu i sängen och äter frukost. Tänkte faktisk ligga här hela dagen, orkar verkligen inte gå till stranden idag. Så jag stannar hemma beställer hem en god lunch och tittar på film. Ska gymma och senare om jag orkar. Egentligen skulle jag, Rasmus och Adam ha hyrt en bil idag och åkt upp i rödahavsbergen till två stycken munk kloster men vi fick inte hyra bil pga att vi kom från Egypten.

♥/D

RSS 2.0