I am a nomad...

I am a nomad, a wanderer
I have nowhere to lay my head down
There's no point in putting roots too deep when I'm moving on
Not settling for this unsettling town

My heart is filled with songs of forever
The city that endures when all is made new
I know I don't belong here, I'll never
Call this place my home, I'm just passing through

I am a pilgrim, a voyager
I wont rest until my lips touch the shore
Of the land that I've been longing for as long as I've lived
Where they'll be no pain or tears anymore

♥/D

Då var det bara fyra dagar kvar..

tills jag beger mig till Afrika och Egypten. Känns konstigt, inte bra men inte heller dåligt utan konstigt. Jag har nog inte riktigt förstått att jag ska åka till andra sidan jorden och jobba. Ja har nog inte riktigt förstått att jag ska åka ifrån min familj och mina vänner på omestämd tid. Och jag har definitivt inte riktigt förstått att jag i princip lever min dröm. Som sagt det känns inte bra, men inte heller dåligt utan konstigt. Jag ser egentligen jätte mycket fram i mot att få åka iväg och komma i gång med min dröm och med mitt nya liv. Men samtidigt har jag ångest inför att åka, men varför vet jag inte!!

Det blev ett konstigt inlägg det här, idag har jag i alla fall shoppat lite sista grejer inför flytten. Känns bra att ha det klart i alla fall.



En liten bild bara, apropå drömmar!!

♥/D

Välkommna..

Till en reseledares historia från första början. Det är nämligen så att jag Denise ska åka till Egypten och Hurghada för att jobba som reseledare. Det är inte bara min första gång i Egypten utan även min första säsong som reseledare. Och som att inte det vore nog så har jag bara varit hemma i två veckor efter att ha gått en reseledare utbildning i Spanien i fem veckor. Om en vecka har jag precis landat i Egypten där ett helt nytt liv väntar mig, känns både skönt och tråkigt. Det är så sjukt mycket saker i Sverige som jag vill fly från, vädret, nynäshamn, lagom, jobbet, listan går att göras lång. Men samtidigt finns det saker jag absolut inte vill åka bort från min familj och mina fantastiska vänner.

Jag ska försöka blogga så duktigt jag kan, men jag kan inte lova något! Har försökt blogga många gånger innan men aldrig riktigt lyckas fortsätta. Men nu har jag bestämt mig, jag ska ge det här en ärlig chans! Så om ni verkligen vill veta hur det är att jobba som reseledare och hur livet är i Egypten så vet ni vart ni kan kika in då och då! 



Jag är alltid redo! =)

♥/D

RSS 2.0