Singapore!

Då har vi landat i Singapore efter att ha flugit från Frankfurt och mellanlandat i Abu dahbi! Flygningen från Abu dahbi gick bra förutom att jag fick sitta själv bredvid två små trollungar! Jag tog ett litet piller och sov sex timmar i streck, skönt! Nu väntar sista flygningen från Singapore till Brisbane! Måste säga att vi är förvånandes värt fräscha, speciellt eve som till och med har bytt trosor! Imponerande! Givetvis är stödstrumporna på! Nu är det dags att flyga! Talk to you later!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2968648/images/2012/pic_50e05c46e087c35c7a58859c.jpg" class="image">


Frankfurt!

Hej mina damer och herrar! Sitter just nu på Frankfurts flygplats med ett glas vin, och tro mig vin har aldrig smakat godare. Vilken pärs!! Först fick vi inga flygbiljetter på arlanda från Frankfurt till Brisbane. När vi väl kom hit så fick vi snacka med en otroligt trevlig tysk som hette Sven. Han informerade oss om att vi hade fyra väskor och inget visum till cilla, ett ord panik! Efter mycket om och men så löste sig allt och nu sitter vi här med boarding kort i händerna och väntar på att planet till Abu dabi ska lyfta. Finns inte mycket som kan gå sämre just nu eller jo det finns det faktiskt, vi fick inte sitta bredvid varandra på planet. Det blir att ställa in sig på däckmode! Nu är det dags att dricka upp vinet och kissa! Önska mig trevlig resa!


Skål!

Då var det dags, väskorna är in checkade och vinet är upphällt! Frågan är bara hur detta ska gå, kommer vi längre än till Frankfurt? Så många frågor men inga svar! Ha det bra i Sverige så ska jag försöka uppdatera under tiden!


Den som lever får se!

Flygbiljetterna är bokade, väskan är packad och den härliga känslan i magen har gjort entre igen.
Den här gången bär det iväg till Australien! Efter en lång höst i Sverige med jobb och mörker så ska det bli så skönt att komma till solen och värmen igen. Inte nog med det så har jag även det bästa resesällskapet som finns, mina två vinromantiker. Kan inte bli annat än bra! Planet landar i Brisbane där det nya året ska firas in med dunder och brak, efter det tog planen slut....! Har ingen aning om vad som kommer hända och ske, men en sak vet jag och det är att det kommer bli grymt! Den som lever får se......!
 
 
♥/D
 
 

RSS 2.0