Lång natt...

Efter en otroligt lång natt med ytters lite sömn så är nu Eve på plats i min lägenhet. När jag gick till jobbet så låg hon kvar i sängen och jag ville inget annat än att krypa ner igen och sova vidare. Har nämligen bara sovit tre timmar inatt men det var det lätt värt, så roligt att ha henne här. Nu blir det jobb en liten stund sen är jag halv ledig resten av dagen så ska åka hem hämta eve och sen åka till stranden och möta upp kusin och faster. Ikväll tänkte jag att alla fyra skulle ut och äta middag eftersom att Anette och Felicia åker hem i morgon kväll.
 
Anledningen till dålig bloggning heter jobb och att mitt internet hemma har lagt av igen! Ibland kan man inget annat än att älska turkiet. Hur som helst så är det en fin dag i dag, inte lika varmt som det har varit senaste veckan vilket bara är skönt. Hoppas att allt är bra med er där hemma och att ni har lika fint väder som vi har.
 
♥/D

Nanne Grönvall?

Mycket ska man vara med om i sitt liv ska jag säga er. I morgon ska jag vara host på vårat midsommar firande på Palm Beach och Nanne Grönvalls högra hand under kvällen. Ska upp på scenen och sjunga snappsvisor (!), dansa runt midsommarstången, minga med gästerna och lyda Nannes minsta vink. Allt detta inför flera hundra gäster! Kommer bli en minst sagt spännande kväll, en midsommar man sent kommer glömma i alla fall. Blir dock bara jobb för min del, eftersom att jag även ska upp och jobba tidigt på Lördag morgon.

Idag har jag haft en bra dag absoult, med spöregn och åska och blixt. I Love It! Har haft mycket att göra som vanligt men det ingår lixom i jobbet. Nu ska jag krypa ner i sängen med en bra bok och bara slappna av och försöka somna tidigt. Har en tuff helg framför mig med midsommar, natt flygplats, service och så vill jag hinna umgås med Anette och Felicia innan dom åker hem igen. 

Innan jag lägger mig och läser så måste jag även förbereda mina välkomstmöten jag ska ha i morgon på förmiddagen! Önska mig lycka till, kan behöva det! 

♥/D 

Blixt och dunder magiska under... *lala*

Varför känns det som att allt går emot mig just nu! Inte nog med att jag jobbar konstant man ska få den ena dåliga nyheten efter den andra. Idag valde bland annat min älskade Rikke att berätta för mig att hon ska sluta som guide, om EN månad!! Va tusan ska jag gör utan henne här? Det känns inte ett dugg roligt, förstår inte varför det inte bara kan gå bra för mig en dag. Men jag är väl bara inne i en form svacka som vi ska ändra på. I morgon är det Torsdag och det kommer bli en awesome dag, det bestämmer jag nu. Inget kommer kunna stoppa mig, så är det bara.

Nu ska jag krypa ner i sängen och somna till Viktor som tittar på film i vardagsrummet. Älskar att somna till ljud runt om kring mig, så mysigt. Appropå mysigt så spöregnade det, åskade och blixtrade i kväll när jag och rikke satt på Villa okan och åt en härlig middag. Innan det slutade regna och vi hoppade på cyklarna och cyklade hem till Oba, så härligt. Sånna stunder gör det värt att vara här.

Nu sova, ny dag i morgon med nya äventyr och utmaningar.

♥/D

RedBull..

Sitter på kontoret som vanligt och bråkar med den här jäkla datorn. Tänk att den aldrig vill göra som jag vill, försöker göra nya hotell böcker till våra tre nya hotell men det går inge vidare. Precis när jag var som mest irriterad och trött så kom en vänlig kille upp och bjöd hela kontoret på Redbull, precis vad jag behövde. Det tycket han också för han tvingade mig att ta två stcken, dagens hjälte.

I går kväll träffade jag Anette och Felicia på ders hotell för att titta på matchen och äta middag. Orkade inte åka hem efter så jag sov kvar där, riktigt mysigt. Snart är det dags för service igen och efter det veckomöte. Blir en lugn kväll igen med mysmiddag med Rikke och sen hem och titta på film.

♥/D

Heldag med faster och Felicia

Just nu sitter jag i sängen och känner mig mer förvirrad är någonsin. Alla det här med kurser hit och jobb dit, ny destination, åka hem, jag har ingenaning längre. Förvirrad är bara förnamnet! Men hur som helst dagen har spenderats med faster och Felicia på stranden i skuggan, eftersom att ja inte får bada eller sola pga tatueringen. Låg mest och halv sov och läste hela dagen, riktig skönt. Kvällen ska spenderas på deras hotell Novella, vi ska äta middag och titta på matchen. Tänkte kanske sova över där eftersom att matchen är så sen så blir det inte så jobbigt att åka fram och tillbaka. I morgon är det service som står på schemat hela dagenoch förhoppningsvis en lugn filmkväll med Rikke. Om inget annat kommer ivägen som vanligt. Måste försöka städa lite här hemma också, ser verkligen ut som ett bombnedslag.

Köpte med mig en stor påse körsbär när jag kom hem från strande som jag mumsar på nu, dom är verkligen så himmla goda. Älskar verklige körsbär!!

♥/D

Alla bara skriker...

Idag är en sån dag då jag verkligen känner att jag lever. En sån dag som gör att jag måste försöka få ner mig själv på jorden igen. Har haft gäst efter gäst efter gäst som har stått och skrikit på mig idag och talat om vilket skit bolag jag jobbar för och en hel del person angrepp. Har jobbat i 12 timmar och ett tag kände jag bara, varför gör jag det här? varför står jag ut med att personer står och skriker på mig timme efter timme bara för att dom har fått precis det dom har betalat för. Medans jag bara står och ler och säger att jag ska fixa det. När jag bara vill skrika åt dom vilka jävla idioter dom är. Att puckon som dom borde sitta inlåsta någonstans. Idag har det även varit ca 35 grader i skuggan pch svetten har runnit konstant.
Till råga på allt så har mina kollegor brytit ihop en efter en och cheffen bara skäller på en. Rolig dag eller hur?

Men sen kom jag hem tog en dusch, en cola satte på bra musik och satte mig på ballkongen i värmen och helt plötsligt kändes det bättre. Ikväll ska jag gå ut och jag ska vara så jäkla snygg, är ledig i morgon så idag är det all in som gäller.

♥/D

Strand häng..

Godmorgon! Vaknde för en liten stund sedan och ska nu bege mig till stranden för att hänga lite med faster och kusin. Man får passa på att umgås så mycket som det bara går mellan jobbet. Igår var det helt sjukt jobbade från 8 till 5 i natt med bara en timme paus för middag. Natten var galen med flygförseningar, kaos på flygplattsen, försvunna bilar osv. Men det gick bra tillslut! Idag börjar jag inte jobba förrens kl 4 så jag hinner vara på stranden några timmar, dock i skuggan med övre delen av kroppen.
Har fått ett helt okey bra schema inför nästa vecka, ska bland annat hålla i midsommar firande på palm beach och en massa service, känns bra.

Nu ska jag packa ihop mig och hoppa på cykeln och trampa på till stranden.

♥/D

Lördag..

Godmorgon!
Precis som vanligt så sitter jag och väntar på Viktor, den människan är så fruktansvärt seg. Han sa att vi skulle åka tio i 8 men nu är klockan 8 och han står fortfarande i duschen, helt otrolig. Iag blir det en tuff dag med jobb hela dagen och natten! 

Försöker skriva mer på kontoret sen om jag har tid 

♥/D 

En vecka sen..

Det var en hel vecka sedan jag skev sist. En hel vecka, det kanske inte låter så mycket men mycket har hunnit hända på en vecka. Mina föräldrar har kommit och åkt igen, min faster och kusin har kommit, Sverige har förlorat, min dator är nu lagad och fungerar som den ska, jag har blivit brun och jag har tatuerat mig. En vecka går sp otroligt fort tyvärr, tänk om man bara kunde stanna tiden lite och verkligen kunna njuta av stunden. Men en vecka är trotts allt bara en vecka och det kommer komma fler bra veckor.

Hur som helst så återupptar jag nu bloggandet nu när jag har lite mer tid och lust. Sitter hemma på siestan och har precis ätit en god lunch och nu ska jag börja leta efter en engelska kurs som jag vill åka hem och läsa i höst. Dock verkar det vara så jäkla krongligt med ansökan osv. Men ska titta runt ordentligt nu och försöka fundera ut hur jag ska göra.

Mamma och papa sitter just nu på planet hem, dom har precis lyft från Antalya och jag saknar dom redan. Men vi ses snart igen! Räknar redan ner veckorna!

♥/D

Virus!!!

Fan, jävla helvettes skit!! Nu är det inte bara jag som har virus utan hela min dator är full av dom små rackarna. Jag har inte gjort något konstigt alls, men igår började det ploppa upp massa skit som sa att jag har Trojaner och Worms och allt möjligt skit. 32 stycken virus har jag i min dator. Ingenting fungerar och allt går jätte segt. Va ska jag göra, är sämst på sånt här och fattar nada. Min kära lila dator, jag behöver hjälp och det är nu! Klarar mig inte en dag utan min dator. Jag som trodde att jag hade ett virus skydd men tydligen inte. Är så ledsen just nu och sörjer min dator, någon måste rädda den! Marcus, vart är du när jag behöver dig!!!

Det possitiva med idag är att det ät Torsdag i morgon och det betyder att mamma och pappa kommer! Jag längtar ihjäl mig!! 

♥/D

Simsalabim!

Pingisen gick såklart åt helvette, vem försöker jag lura. Jag förlorade precis som vanligt, men jag är lika glad för det. Efter pingisen bestämde Viktor sig för att möblera om i mitt rum, han är trött på mitt gnäll om att jag bara har en enkelsäng. Så nu helt plötsligt har jag en dubbel säng. Simsalabim!
Riktigt nice, dock skulle jag behöva köpa en till kudde och nya sängkläder. Får se om jag kanske hittar något på Metro. Ska fasen unna mig det nu när jag knappt har gjort av med några pengar alls den här veckan (sjuk!)
Om jag har tid ska jag gå dit i morgon och titta, kanske till och med köpa lite ljus och sånt skit, det är så fuktansvärt omysigt hemma hos oss.

Nu ska jag i alla fall lägga mig och läsa och sen sova, i morgon väntar en ny dag med service och hosting av turkish night, spännande. Jag menar prata, minga och äta är ju mina specialiteter.

Godnatt!

♥/D

Vecka 23..

Jaha då var det vecka 23, inte för att det säger mig speciellt mycket men så står det i alla fall på mitt schema. Det står inte litet och deskret uppe i ett hörn, nej det står med stora tjocka bokstäver så att man absolut inte ska missa det. Som om det vore kungens födelsedag eller liknande. Ändå säger det mig ingenting, vecka som vecka lixom. Datum där i mot är något helt annat och mycket mer spännande. Om vi tar dagens datum till exempel 4 juni 2012, det datumet är ett förbannat bra datum. Det betyder nämligen att det bara är tre dagar kvar till den 7 juni 2012 och då kommer min mammi och pappi. Den 7 juni 2012 är ett mycket speciellt datum, som säger mig tusen gånger mer än vecka 23. Vem fan bryr sig och vad det är för vecka....Konstigt! 

Jobbade i alla fall idag och det gick helt okey. Min sjukdom har tagit en ny nivå idag, den har gått från feber och halsont till hosta och snor. Tror fasen jag gillade den första fasen bättre.
Nu ska jag spöa viktor i pingis, sen ska jag spela krigs spel på datorn och dricka tee. Bättre underhållnig får man leta efter!!! Not..

♥/D

Nu har jag bestämt mig..

Nu har jag nått den punkten där jag känner att jag inte kan vara sjuk längre! Jag har städat, vädrat sängkläderna och duschat. Nu är alla sjukbasiller borta och jag kommer vara helt frisk när jag vaknar i morgon, det har jag bestämt. Jag har inte tid att vara sjuk längre, och jag har deffenitivt inte tålamod till att vara sjuk längre. I morgon är det en ny vecka med nya möjligheter och jag ska vara frisk, så är det bara.

Viktor kom och räddade min dag tidigare idag, han kom nämligen hem med en hel hög med filmer till mig. Super bra filmer. Så jag har tittat på blood dimond och Gladiator idag och ikväll ska jag hem till en kollega och titta på ännu en film och ha fruktstund, mysigt.

Jag ska även gå en match med absolut torr ikväll, sist gick jag ur striden som vinnare. Men man ska aldrig bli för självsäker!

♥/D


!

I am a nomad, a wanderer
I have nowhere to lay my head down
There's no point in putting roots too deep when I'm moving on
Not settling for this unsettling town

I am a pilgrim, a voyager
I wont rest until my lips touch the shore
Of the land that I've been longing for as long as I've lived
Where they'll be no pain or tears anymore


♥/D


Tiden går fort!

För exakt ett år sedan kom jag och min fina fru hem efter världens bästa resa till Barcelona. Fem intensiva dygn spenderades med sangria litervis och massvis av tapas, en heldag på Barcelonas turist bussar, shopping, party hela nätterna som resulterade i fosterställning självförvållat. Stransmys med galna spaniorer, take my picture Hollywood. Livsglädje på högsta nivå! 

   

Så otroligt mycket har hänt på bara ett år:
Jag tog studenten den 10 Juni efter tre underbara år
Jag jobbade min sista sommar på ICA Kvantum
Jag åkte till Göteborg och såg Maiden för andra gången
Jag tog över specialen under en period 
Jag gick ner 10 kilo i vikt som jag har gått upp nu igen!
Jag åkte till Spanien på guide skola i fem veckor bästa någonsin (bröt även revbenen)
Jag firade jul hemma för första gången på två år
Jag fick jobb hos Fritidsresor
Jag tog mitt pick och pack och flyttade till Egypten i 3 månader
Jag fyllde 20 år!
Jag tog ännu en gång mitt pick och pack och flyttade till Turkiet

Frågan är vad detta år har att erbjuda, va händer härnest?

♥/D


....



Kunde inte säga det bättre själv!

♥/D

2 Juni!

Nu har jag faktisk varit ute och ätit lunch med Rikke Pikke, den lilla snorungen ska nämligen åka hem på semester i dag. Men bara en vecka som tur är. Var även förbi kontoret en sväng och fixade lite rapporter. Nu har jag parkerat mig i min säng igen med hela apoteket bredvid mig inklusive en stor vatten flaska, en kopp tee och lite godis. Tänka slö surfa runt lite på nätet och sen kanske sätta på en film.

Får se om jag orkar följa me ut och äta ikväll, vi har ju team dinner så det vore himla roligt. Men jag får se hur kan känner mig lite senare. Just nu känner jag mig seg och hostig, där av teet.

♥/D

12 timmars sömn..

Godmorgon kära bloggen!
Vaknade upp för en liten stund sedan efter att ha sovit hela 12 timmar. Mår bättre än igår men absolut inte bra. Febern känns bättra, men har fortfarande ont i halsen och huvudet. Nu ska jag lägga mig och läsa världens absolut bästa bok samtidigt som jag äter frukost. Sen någon gång så kommer Rikke och hämtar mig för vi ska äta lunch och kanske ta en sväng förbi kontoret, har lite saker jag måste fixa inför nästa vecka. Sen hem och parkera mig i sängen igen. Skulle verkligen behöva städa lite här, ser ut som ett sjöslag precis som vanligt men jag får se om jag orkar lite senare i eftermiddag.

Nu frukost och läsning! Skriver säkert mer under dagen.

♥/D

Många frågor men inga svar..

Ligger i sängen och är förvirrad precis som vanligt. Funderar på vad jag vill göra, när jag vill göra men framför allt var jag vill göra det. Vilken destination ska jag söka till vintern, vilken possition vill jag ha. Vill jag åka hem två månder i mellan och plugga engelska eller ska jag åka direkt till nästa destination. Vill jag jobba en hel vinter säsong eller bara halva och sen resa runt med mina spar pengar. Vill jag kanske åka hem efter Alanya och vara hemma hela vintern och sen jobba en till sommar säsong. Vill jag börja plugga till nästa höst och i sånna fall vad. Många frågor men inga svar!

Jag vet att jag har damp, jag vet att jag inte kan koppla av och bara njuta. Men som en smart person en gång sa, att det är den känslan av att aldrig bli nöjd som motiverar mig framåt!

Nu ska jag sätta på en dålig tjej film, trycka i mig lite medicin och sen sova. Hoppas att jag vaknar i morgon och mår som en prinsessa!

Bjuder på några bilder på Palm beach från i Tisdags. Sista bilden på fina Rikke är nere i hamnen på favorit restaurangen där vi åt middag på vägen hem. En perfekt ledig dag helt enkelt.

   

♥/D

Hemma idag..

Åkte till jobbet i morse men blev hem tvingad på en gång. Min chef tyckte att jag skulle åka hem och vila för min egen skull och för alla andras. Så han körde hem mig och vi tog en sväng förbi apoteket för lite kukelimuk medicin. Fick lite olika piller och halsabletter och skit. Har i princip sovit hela dagen tills för en liten stund sedan då rikke kom med mat och godis till mig. Har inte ätit något på hela dagen så det var på tiden. Nu ska jag sova lite till tänkte jag, så himla trött. Det värsta är att vi har teamday i morgon med raffting som inte kan kommer kunna vara med på, vilket suger!

Men jag hoppas att jag mår bättre i morgon i alla fall så att jag kan jobba på söndag igen!
Snart kommer mammi och pappi, bara 5 dagar kvar! Som jag längtar!!

♥/D

Sjukis :(

Vaknade upp med feber, ont i huvet och ont i halsen! Riktigt bra början på dagen. Men det var bara att palla sig upp för gäster skiter i om man är sjuk eller inte. Ska försöka klara mig igenom dagen och sen hem och däcka i sängen. Uppdaterar senare om jag överlever vill säga...

♥/D

RSS 2.0