....

Jag är så jäkla sugen! Har varit det ett bra tag nu men jag kan ändå inte bestämma mig till 100%. Tror att det skulle bli riktigt ballt men jag vet inte... Får se om jag kommer hem med en ny eller inte. Vet ni vad jag pratar om? 
 
 

Wildlife World!


Dag 60, Sydney!

Idag är det Torsdag och vi har nu varit i Australien i 60 dagar, nästan nio veckor! Vi började dagen med en löprunda vilket visade sig vara sjukt jobbigt, speciellt eftersom att vi inte hade ätit något innan och det var 100 grader ute. Men vi klarade det med svetten rinnandes längs benen. Jag har i alla fall lärt mig att jag inte kan springa utan att ha ätit frukost först, höll på att svimma. Kom hem tröck frukost och två koppar kaffe, sedan gick damerna i väg till jobbet. Själv drog jag på mig promenad skorna och begav mig till Wild life world. När jag hade kommit halvvägs fick jag en sjuk huvudvärk och antog att det var pga att det var så kvavt, vilket visade sig vara helt rätt. För när jag kom ut från Wild life så började det åska och värsta ovädret drog in. Jag har aldrig tänkt på att jag är så väder känslig som jag faktiskt är. Hur som helst tillbaka till Wild life World, det var riktigt häftigt att se alla typiska Australiensiska djur speciellt känguruna. Var där inne i en evighet och fick även se när dom matade krokodilen som är en av Australiens största krokodiler. Efter det tog jag lite youghurt till mellan mål innan jag svängde förbi Coles för att handla. Nu när damerna arbetar så är det nämligen jag som får ta hand om hemmet, städa, diska, handla, laga mat, tvätta mm. Vet inte alls vad jag tycker om det! Fick springa hem med mina matkassar genom regnet och just nu sitter jag i soffan och trycker en sen lunch, grön curry.
 
Vet inte alls vad jag ska roa mig med resten utav dagen eftersom att det spöregnar ute. Kanske krypa ner i soffan och titta på en film. Man behöver ju faktiskt inte alltid göra något vettigt. 
Men nu kan jag i alla fall bocka av en till grej på min to do list! 
 
Datorn vill inte sammarbeta med mig så slänger upp bilderna senare! 
 
 

Dag 59, Sydney!

Idag är det Onsdag och det har faktiskt varit strålande sol hela dagen. Så har har som ni säkert kan gissa hängt vid poolen precis hela dagen, för det mesta i poolen faktiskt. Var riktigt varmt idag men det är bara skönt. Damerna har jobbat som vanligt fast det var med en riktig ångest gång dom gav sig iväg i morse framför allt Cilla. Men jag hoppas att dom överlevde dagen. Annars har jag absolut inte gjort nått spännande, tvättat lakan och handdukar, lagat lunch, kom precis ur duschen och nu ska jag klä på mig och glida ner och handla middag. Idag tänkte jag överraska damerna med "trummvirvel" pannkakstårta! Har varit sugen på pannkakor sen vi kom till Australien men vi har haft så dåliga stekpannor överallt så jag har inte kunnat gjort det. Men idag kom Thai bögen hem med två nya stekpannor så nu jäklar. Ska bli så gott! 
 
För att över gå  till nått som inte alls är lika roligt speciellt inte för Soffe! Jag har nu fått det bekräftat att jag bara får ha 20kg med mig hem i bagage och 7 kg i handbagage. Vilket blir jäkligt problematiskt eftersom att jag hade 25kg med mig hit + handbagage. Det här innebär som ni alla säkert förstår att jag kommer bli tvungen att lämna kvar saker här och framför allt att jag absolut inte kommer kunna shoppa någonting överhuvudtaget! Tyvärr Soffe!! 
Kommer behöva trolla för att få med mig så mycket som möjligt av mina grejer hem, men ingenting är omöjligt! 
Dock jäkligt trist, jag som hade hittat så mycket fint som jag vill shoppa!
Nu kan jag i alla fall bocka av en av sakerna på min to do list, nämligen shoppa! 
 
Nej slut deppat, nu ska jag hoppa i kläderna och kila ner och handla börjar blir lite hungrig. Klockan är ju trotts allt halv sju här. Och halv åtta börjar mitt favvo program nämligen ett matlagningsprogram. 
 
Ha en trevlig kväll! 

Bilder från dagens promenad!

Har jag sagt att vi bor mitt på den stora gay gatan i Sydney? Om inte annat så ser ni nog det nu på det fina övergångsstället. Coca cola skylten är centrum i kings cross och super känd. Sen är det två bilder från Hyde Park!


Dag 58, Sydney!

Då ska vi se, vart ska jag börja? Kanske är lika bra att ta det från början så att ni hänger med. Dagen har spenderats med mig själv igen eftersom att damerna är ute och förhoppningsvis tjänar pengar. Så kommer dagarna vara nu fram tills dess att jag åker hem, men som tur är så är dom ju lediga på helgerna i alla fall. Jag har i alla fall legat vid poolen en stor del av dagen och stekt i solen. Var faktiskt helt okey bra väder idag, inte klarblå himmel men nästan. Vid fyra tiden tröttnade jag på poolen och kände att jag även började bli lite röd, fortfarande efter två månader i detta land. Men solen är så sjukt stark har fortfarande solskyddsfaktor 50, kanske är därför jag inte blir nå brun. Hur som helst så vi fyra bestämmde jag mig för att gå ut på promenad. Gick på Oxfordstreet och vek sedan av mot kings cross där jag promenerade runt en stund innan jag begav mig hem igen genom Hyde park. Kings cross är verkligen ett sjukt ställe, lite som Red light district. Jag har bara varit där en gång tidigare på kvällen för vi skulle gå ut där men efter det har vi inte vågat oss tillbaka. Vi har även blivit varnade av våran bög inneboende att vi absolut inte får gå dit på kvällen och absolut inte själva. Vilket såklart bara lockade Dennis mer att gå dit, men nu var det mitt på dagen så det var lugnt. Men oj vad många skumma typer det finns där alltså, blir nästan lite mörkrädd. 
 
Nu sitter jag i alla fall hemma i soffan och tänkte börja laga middag, börjar bli lite hungrig. Sen ska väl kvällen spenderas hemma skulle verkligen behöva städa här ser verkligen ut som ett sjöslag, får se om jag orkar. Satt förresten och läste alla guide böcker vi har om Sydney när jag låg vid poolen förut för att vara säker på att jag inte missar något här i Sydney. Kom fram till att jag har följande saker att göra:
 
  • Gå till Wild life World och titta på massa Australiensiska djur
  • Åka upp i Sydney tower och titta på den fantastiska utsikten 
  • Åka till Blue mountains 
  • Gå ut i Bondi en söndag  
  • Promenera från Coogee till Bondi ( ca 7km längs kusten) och sedan titta på solnedgången i Bondi 
  • Shoppa!!
Där har vi det som Dennis ska spendera sina resterande två veckor med. Låter som en bra plan om jag får säga det själv. Så skulle jag helst vilka hinna sola lite där i mellan också, men det ska vi nog hinna med! Nemas problemas fixar Dennis! Nu ska jag laga mat innan jag döör av hunger! 

Designer..!

Damerna har fortfarande inte kommit hem och jag hoppas verkligen att dom inte ska hålla på och jobba så här länge varje dag. I såna fall så kommer det bli två otroligt tråkiga veckor för Dennis. Dom gick vid halv 12 i morse och nu är klockan över 8 och dom har inte kommit hem. Men men pengar måste man ju ha. På tal om pengar så ska det faktisk bli lite skönt att komma hem och börja jobba igen så att jag har något att göra på dagarna. Även om det är super skönt att bara hänga och inte göra någonting så blir även det tråkigt i längden. Speciellt om man heter Dennis och blir uttråkad på en gång. Just nu sitter jag och pillar på Cillas blogg, jag tog mig friheten att göra om hela hennes blogg design. Det är så himla roligt men oj vad fort man glömmer saker. För två år sen (i gymnasiet) så kunde jag bygga hela hemsidor och nu får jag kämpa för att ens kunna göra en blogg design. Men oj så roligt det är! Jag ska fortsätta designa och vänta på att damerna ska komma hem så att jag kan få prata av mig lite...!

Om det är någon som är intresserad av att läsa Cillas blogg eller bara gå in och kika på min fina design så heter hennes blogg celiciaioz.blogg.se

Ha en trevlig Måndag hemma i Sverige!

Jag och frugan!

Hittade en vimmel bild på oss från i Fredags!!


Dag 57, Sydney!

Hej och hå! Kom precis in efter att ha varit ute och sprungit. Känns som att jag ska dö, svetten rinner precis överallt. Bra val Denise att gå ut och springa mitt på dagen i solen, aldrig mer! Hur som helst så har det varit super bra väder hela dagen fram till 3. Har legat vid poolen och stekt medans damerna är ute och arbetar. Känns riktigt bra ska ni veta! ;) vid tre kom det moln så jag bestämde mig för att gå ut och springa. Promenerade först bort till Botaniska trädgården, sprang runt hela trädgården och promenerade sedan hem. Tog allt som allt en timme och femton minuter. Nu sitter jag på balkongen och håller på att dö av värmeslag. Tänkte hoppa in i duschen nu och sen troligtvis möta upp Lizzy för middag eller gå till Coles och handla och sedan laga middag till damerna. Ska bara ringa och höra när dom slutar, så får jag se hur jag gör. Annars har det inte hänt så mycket skoj sen sist. Tjejerna var ju ute i går igen vilket resulterade i att dom mådde skit idag! Så nu väntar fem dagar utan alkohol eftersom att i helgen är det fest och gay parad i hela staden! Nu duschen! Bjuder på några bilder från Botaniska trädgården! Ha en trevlig dag :)

https://cdn1.cdnme.se/2968648/6-3/pic_512afc629606ee67edef1e41.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2968648/6-3/pic_512afc629606ee67edef1e41.jpg" class="image">


....

Bjuder på en bild från igår!


Dag 56, Sydney!

Hej alla glada! Sitter just nu i soffan själv medans damerna är ute på äventyr. Den här Aaron människan är fortfarande kvar i Sydney så Evert och Cilla gick precis ut för att köra en till party natt. Dennis där emot var inte alls sugen på det så hon stannar hemma istället. Jag menar jag är ju inte ung längre och jag pallar absolut inte att gå ut fyra dagar på rad. Så jag ska helt enkelt spendera kvällen i soffan och sen gå och lägga mig tidigt så att jag är pigg och glad i morgon. Idag har vi inte någonting, dels för att vi var trötta efter igår men också för att det fortfarande är storm ute och regnet öser ner. Eftersom att jag inte har så mycket bättre för mig just nu så kan jag berätta om går kvällen som inte riktigt gick som planerat. Ska försöka göra en lång historia kort. 
 
Det hela började med att vi mötte upp Aaron och hans kompis Kent vid centralen. Korkade som dom är så hade dom inte bokat något boende vilket slutade med att vi efter att ha frågat säkert tio olika hostels om dom hade lediga rum hamnade hemma hoss oss. Där vi drack öl och letade boende på internet. Efter mycket om och men så hittade vi tillslut ett hostel som hade ett rum ledigt. Sagt och gjort vi hoppade in i en taxi och åkte dit. Väl framme så dracks det mer öl innan vi begav oss ut i Sydney natten. Den här Aaron människan är så sjukt rolig, han är verkligen helt tappad. Hamnade i alla fall på Side bra igen där det dracks jägerbombs och mer öl. Kvällen slutade med att jag helt plöttsligt är själv och alla andra är borta. Efter att ha letat på hela sidebar och även försökt ringa till damerna så gav jag upp och började promenera hem. Fick redan på i morse att Evert hade suttit på toaletten i över en timme för att hpn var så full och Cilla och Aaron hade gått till en bar precis bredvid. Hur som helst så på väg hem i natt vid två tiden så blir Dennis vrål hungrig. Det tråkiga med den här historian är att mina pengar var slut och jag hade lämnat kortet hemma. Uppgiven över att jag inte fick något fyllekäk så slog jag mig ner bredvid en jätte trevlig uteliggare och beklagade mig för honom över att jag inte hade pengar till mat. Efter en lång konversation så bestämde jag mig i alla fall för att fortsätta min promenad hem, samtidigt som han tackade för mitt trevliga sällskap. Kom efter mycket om och men hem till slut och började rosta mackor och grejer, gick i alla fall och la mig mätt och belåten. Några timmar senare rullade damerna in och förde ett jävla liv. Kvällens tråkigaste var att Evert tappade bort sin plånbok med allt i den, alla kort, körkort nyckel till våran lägenhet osv. För övrigt en riktigt rolig kväll med riktigt roliga människor!! 
 
Nu ska jag terra folk på Viber eftersom att jag redan är uttråkad! God natt! 

Dag 55, Sydney!

Idag är det ingen rolig dag hemma hos oss! Vi har legat som tre strandade sälar i soffan hela dagen och mått allt annat än bra. Det måste helt enkelt vara så att åldern börjar göra sig påmind, man är ju inte 19 längre. Hur tusan ska det gå när man har fyllt 21, vill inte ens veta. Men oj så roligt vi hade igår, dock stötte vi på lite problem. Den här Aaron killen som skulle komma igår hade bokat fel datum på flyget. Vilken innebär att han inte kom igår utan att han kommer idag istället. Vilket också innebär att vi måste gå ut idag igen, jag orkar inte mer nu! Efter idag blir det ingen alkohol förrens nästa helg, tidigast. Trust my words! Nej nu ska jag återgå till min extremt roliga dag i soffan. Btw så öser regnet ner här och det blåser storm! Lägger upp två bilder från igår när vi var ute och sprang!


När ord är överflödigt....!

 
 
Ni behöver absolut inte oroa er, det här är vardag hemma hos oss..!! 

Dag 54, Sydney!

Hej alla glada! Idag är det Fredag och inte vilken Fredag som helst utan idag kommer Eves kompis från Thailand på besök. Han heter Aron och bor i Melburne men idag kommer han och en kompis hit och ska vara här över helgen. Det ska bli riktigt trevligt måste jag säga! Dock så har jag hört att han har sjukt mycket energi och inte håller tyst för en sekund. Insåg precis att deg här kommer bli två jobbiga dygn. Därför har vi valt att ladda upp med att inte göra någonting. Vi har bars varit hemma hela dagen och städat, tvättat, färgat mitt hår och tagit det lugnt. Nu ska vi ge oss ut på en spring tur, tredje gången den här veckan. Riktigt imponerande! Juste går kvällen var trevlig, satt först hemma och drack vin sen mötte vi upp Lizzy och hennes kompisar på IVY. IYY är en sjukt cool nattklubb som ligger högst upp i en byggnad utan tak men med en stor pool. Sjukt nice, men riktigt mycket folk. Vi var bara där en stund och tog det rätt lugnt, kröp väl ner i sängen vid två tiden. Nej nu ska det springas och sen ska jag ladda lite mer mentalt innan den här Aron killen kommer. Håll i hatten!


Guidning!

Sitter just nu på ballen och dricker vin samtidigt som jag har en lång guidning om Egypten! Känner mig som 12, kan inte sluta prata om pyramiderna och egyptiska museet. Måste verkligen åka tillbaka!! Känns bra att i alla fall en av damerna är intresserad (cilla)! Nej ska återgå till vinet och Egypten! Om dom har tur kanske vi går in på Turkiets historia snart! Jag stortrivs! :)


Shark day!


Dag 53, Sydney!

Hej mina kära vänner! Med mig är det toppen här i Sydney, hoppas att allt är lika med er. I dag har det varit en väldigt händelserik dag skulle jag vilja påstå och ni ska få veta alla smaskiga detaljer. Dagen började med att vi vaknade av klockan (Evert) precis som vanligt och upptäckte att det var hyfsat fint väder. Eftersom att damerna inte hade nå jobb grejer alls idag så bestämde vi oss för att åka till Mainly som är ett ställe utanför Sydney. Vi hade hört att det skulle vara en jätte fin strand där och skit mysig "stad". Så vi slängde helt enkelt ihop lite lunch och begav oss ner till hamnen där vi hoppade på färjan till Mainly. Båtturen tog ca 30 minuter och vi kunde se hela Sydney från vattnet vilket var riktigt mysigt. Väl framme så upptäckte vi att stranden var lika fin som alla hade sagt så vi slog oss glatt ner i sanden samtidigt som himlen sprack upp och solen började steka. Precis när vi skulle glida ner i havet och ta ett dopp så roppar dom ut att det tydligt var extremt mycket strömmar idag så att man absolut bara fick bada mellan flagorna. Jaja tänkte vi som vanligt och gick såklart bort till flaggorna för att bada och vi upptäckte fort att det var riktigt starka strömmar men det gick bra. Var berädda för nu kommer det bästa av allt...!
 
Precis när vi hade kommit upp ur havet och lagt oss på stranden så händer det, hajlarmet gick igång och tjöt på högsta volym. Folk bokstavligt talat sprang ur vattnet men sen tystnad larmet och dom roppade ut att tre surfare troligtvis hade sätt en haj precis längs stranden. Badvakterna satte upp stora skyltar där dom varnade för haj. Jag blev som ett litet barn på julafton. Om det är någon som har missat det så är jag enormt fascinerad av just hajar. Så jag kastade mig upp och började spana mot havet, men såg såklart ingen haj. Efter ca 30 min gav jag upp och la mig ner för att fortsätta med mitt solande. Efter bara en liten stund så gick larmet igen och dom roppade ut att dom nu kunde bekräfta att det var en haj i vattnet precis vid stranden. Dom stängde av stranden helt, till och med alla surfare kom upp ur vattnet. Men Dennis såg fortfarande ingen jävla haj. Kan säga att jag var rätt besviken, det är verkligen det enda som hade kunnat gjort min Australien resa bättre än vad den redan är. Men vi gled från stranden vid halv 6 tiden och Dennis ahde fortfarande inte sätt en haj, men jag hade i alla fall varit med om haj varning. Rätt spännande dag! 
 
Nu har vi precis tryckt i oss massa tacos och ligger nu i soffan med matkoma. I kväll står det utgång på schemat, ska tydligen gå ut med Lizzy och hennes kompisar till en as fet klubb. Den ska tydligen ligga högst upp i en byggnad under bar himmel med pool och grejer.
 
Slänger upp bilder från dagen om en stund! Ha en trevlig kväll!!

Dag 52, Sydney!

Idag känner jag mig fruktansvärt tråkig och har inte alls någon lust att blogga. Så var beredda på ett tråkigt inlägg. Hur som helst så ligger jag just nu i soffan och tittar på Evert när hon lagar mat, ikväll blir det nämligen känguru till middag! Vi har varit sugna på att testa känguru ända sedan vi kom hit och nu är det äntligen dags. Dagen har spenderats vid poolen eftersom att det har varit riktigt fint väder fram till klockan tre. Efter det slog jag mig ner i soffan och började pilla på cillas bloggdesign. Men Gud vad svårt det var, har inte hållit på med webbdesign sen gymnasiet. Lackade ur efter ett tag och gick ut på stan för att möta upp damerna och storhandla. I kväll är det dags för löpning igen vilket jag inte alls ser fram emot eftersom att jag har träningsvärk i hela benen. Nej roligare än så här blir det inte idag! Bjuder på en bild på våran middag och en på mig från igår innan vi gick ut! Tack och hej!


Utgång på ingång!

Surrounded by the fence I used to fall into
Now you undress my mind to see
My heart is taken over
I'm feeling weightless
Like times you hold me

I'm passing out
Don't let me see
When my heart is taken over

 
 
 

Dag 51, Sydney!

Då var vi inne på den här veckans tisdag, känns riktigt bra! Sitter just nu på balkongen ny duschad och dricker Rekorderlig päron cider. Smaskigt! Idag har Dennis glidit runt på stan och tittar i butiker och oj vad mycket fint det finns. Hittade en butik som hade galet mycket fint, skulle typ kunna köpa hela butiken. Tänk om man ändå vore miljonär! Pik till alla jag känner att sätta in lite pengar på mitt konto, det skulle uppskattas! :) tillbaka till min dag, vädret sprack upp vid ett tiden och då var Dennis snabb som en vessla och tog första parkett vid poolen. Där har jag legat fram tills för en liten stund sen. Kvällen ska spenderas med trevligt sällskap i form av Marcus (som vi hängde med i Surfers och en kompis till han) som tydligen är i Sydney tills på fredag. Kan tänka mig att en öl eller två kommer slinka ner också! Juste glömde nästan bort att berätta att Dennis har träningsvärk i benen efter löpningen och styrketräningen igår, skönt!


Dag 50, Sydney!

Idag är det inte bara Måndag utan det är också 50 dagar sedan vi klev av planet i det här härliga landet! Men oj vad tiden går fort, mindre än fyra veckor kvart tills man åter ska packa ner sitt liv i en resväska och kliva på planet. Idag när jag vaknade så var det mulet och grått ute, passade på att snooza i en evighet innan jag gick upp och åt en lång frukost på ballen. Damerna var som sagt på intervju så jag hade lägenheten för mig själv, läste bloggar och tog det lugnt. Gjorde mig i ordning och drog iväg för att möta upp piff och puff för en fika. Handlade mat på vägen hem och lagade sedan lunch. Blev en riktigt god pasta, pesto sallad med sparris. Samtidigt som vi satt och åt lunch så sprack det upp och jag gled ner till poolen för att göra ett försök att få tillbaka min tappade bränna, gick sådär. Damerna gick ut och sökte mer jobb. Nu har vi precis ätit middag och vi sitter som tre fån på ballen och pillar på mobilerna, rolig syn kan jag tala om. Ikväll vankas det löpning och film kväll, i morgon är det nämligen dags för andra arbetsintervjun. Vilket innebär att Dennis måste roa sig själv igen! Evert kläckte precis ur sig bästa kommentaren " vi är som Beatles fast inte riktigt" hon pratar alltid i gåtor den damen!


Godnatt!

Nu kastar jag in handduken, kryper ner i sängen och ber till väder gudarna om fint väder i morgon! Damerna ska nämligen på jobbintervju och efter det ska dom söka ännu fler jobb. Det här innebär att Dennis måste roa sig själv en hel dag, ska bli så roligt! Ville egentligen bara säga godnatt! <3


Dag 49, Sydney!

Hej och hallå alla glada! Idag vaknade vi upp till en klar blå himmel och tro mig ingen var lyckligare än Dennis. Jag kastade mig ur sängen och drog upp dom andra seg propparna som var lite trötta efter går kvällen. Jag lagade till och med lunch som vi packade ner i strand väskan innan vi begav oss till stranden. Vi åkte till Bondi för ett andra försök, vilket var positivt. Stranden börjar sakta men säkert att leva upp till mina förväntningar. Hur som helst så låg vi på stranden hela dagen innan vi bestämde oss för att köpa yoghurt och sen glida hem. Kom precis innanför dörren och väntar nu på att maten ska bli klar. Ikväll ska vi bara hänga hemma och ta det lugnt! Hör och häpna men jag och cilla har bestämt att vi ska börja springa i morgon. Jag som är lika väl tränad som min mamma just nu (inget illa menat mammi). Kan bli riktigt spännande, men vi behöver det så mycket alkohol som vi dricker! Men snart kommer jag hem och då är det slut på vinet, i alla fall i någon vecka! Bjuder på några bilder från Bondi idag!


...


På promenad genom stan!

Gick ut på promenad genom Royal Botanic garden och tittade på säkert 8st bröllop. Verkar som att det var någon super stor bröllops dag idag! Hur som helst så var vi även inne i st Marys katedral, shit vilken fin kyrka! Gick även igenom någon form av koreansk festival på vägen hem, det händer alltid så jäkla mycket i den här staden. Passade även på att handla mat, så nu står cilla och lagar mat för fullt! Medans jag som vanligt tittar på och står för diskningen! Idag är det lördag vilket innebär lördags vin och ost på våran nya balkong, mysigt!


Dag 48, Sydney!

Idag är det Lördag och regnet verkligen öser ner över Sydney! Vi har precis ätit frukost i våran nya fina lägenhet. Har absolut ingen aning om vad vi ska göra idag men så länge det regnar så kommer vi stanna inne, möjligtvis att vi glider ner till cafet precis nedanför och tar en kopp kaffe. Förhoppningsvis så slutar det regna snart så att vi kan hitta på något roligt...! 
 
Annars har vi det bra och mår bra! 
 
 
Bjuder på en bild på mig och frugan från en mysig kvälls promenad i Sydney! 

Lägenheten!

Här kommer lite bilder från våran lägenhet och utsikten från lägenheten! 
 
 
 
 

Dag 47, Sydney!

Goddag mina damer och herrar! Just nu sitter vi i soffan i våran nya skit härliga lägenhet och är proppmätta efter att ha tryckt lite Tacos. Dagen började dock inte riktigt lika bra, vaknade när klockan ringde halv nio och kände på en gång av gårkvällen. Sliten och äklig efter en utekväll så var det bara att packa ihop sina grejer och äntligen checka ut från hostelet. Tog vårt pick och pack, promenerade till våran nya lägenhet och slängde in alla grejer där. Efter det hoppade vi på bussen och åkte till IKEA. Där spenderade vi hela dagen med att äta köttbullar, kanelbullar, korv och såklart så shoppade vi lite grejer till lägenheten. Efter det bar det iväg till mataffären för att handla middag och frukost tills i morgon. Nu har vi packat upp alla våra saker och instalerat oss i vårat nya hem, känns riktigt skönt med en "egen" lägenhet. 
 
I kväll ska vi ha myskväll och bara ta det lugnt! Troligtvis hänga på våran fina balkong och snacka skit. 
Juste glömde nästan att berätta att jag har bokat flygbiljett hem. Kommer åka här i från den 15 Mars vilket är om precis fyra veckor. Känns bra att jag fortfarande har en hel månad kvar i den här härliga staden. 
 
Ska försöka ta lite bilder på våran lägenhet och slänga upp här så att ni får se hur vi bor. Annars har jag inte så mycket roliga bilder att bjuda på för tillfället. 

Gästerna på ingång!

Heeejsan! 
 
Nu är der tydligen dags för ett gästinlägg igen, Evert vid tangenterna nu ;) 
Idag har vi haft världen mysigaste alla hjärtans dag-dag (....?), hängt i en fin park och bara umgåtts. Inte att förglömma att vi har ätit frosen yoghurt men massa gott på. Min största last numera !
 
Vi har det iaf oförskämt bra och skrattar mest hela tiden, kan detta vara glädjens år? Tror det!! :D 
 
Jaaaaja, ikväll ska fira att det är vår sista natt på hostel, finally! 
Blir nog en skön bar och sen förhoppningsvis en jäkla cool nattklubb :) 
Nu ska jag nog ta att hänga lite med mina valentines, mina fruar! 
 
Passar på att hälsa till Ellis som jag vet läser, Puss Puss fina :) <3 
 
Nuuuuu är det Cillen som skriver! Vi delar på detta lilla inlägg. Vi har det bra, som Eve precis har berättat. Jag skulle ju som vanligt vilja berätta om de snaskiga detaljer (vilket det finns massvis av) men damerna skulle nog inte uppskatta det. Men nu ska vi ju kila ut på lite valentine day mys, hoppas på en sjuk kväll. 
 
Tar tillfälle i akt och säger att jag är så glad att jag får tillbringa valentines day med dessa tjejer, kunde inte ha bättre vänner. Eftersom jag antagligen kommer spåra galet ikväll (det är planen) så vet jag säkert att de kommer ta hand om mig. Finfina tjejer. Fooo real. Nu blir jag alldeles för sentimental, MERRY VALENTINES DAY! Puss på er, ta hand om varandra! <3
 
 

Sydney by night!

 
 
 
 
Bilder från går kvällens promenad nere i hamnen! Lite suddiga dock men bättre än inga alls! 
Glad alla hjärtans dag förresten! <3

Dag 46, Sydney!

Idag är det inte bara Torsdag det är också alla hjärtans dag och våran sista dag på hostel. Underbar dag med andra ord! Dagen började med en super bra plan, vi skulle nämligen åka till Mainly som tydligen är en jätte fin strand. Men det är ett litet projekt att ta sig dit, man måste nämligen åka buss och färja. Till en början var vädret fint tills vi kom fram till färjan, då började det dra i hopp sig till dåligt väder. Deppiga som tusan så struntade vi i att åka över till Mainly och gick istället till ett fik för att äta en tidig lunch. Men mitt uppe i lunchen så försvann det dåliga vädret och solen tittade fram. Helt lyriska sprang  vi iväg till Royal Botanique Garden (stavning) där vi sedan spenderade hela dagen på gräset i solen. Så skönt, har saknat solen och värmen. Jag är ju en riktig väder människa som blir deppig och lite grinig om det är dåligt väder, speciellt när jag är utomlands. Men men vart var jag...! Juste kom i alla fall precis hem efter att ha tryckt en yoghurt som man kan göra själv överallt här i Australien, riktigt gott. 
Nu ska det duschas och rakas ben och hela köret för ikväll står det utgång på schemat!! 
 
Juste glömde nästan att berätta om våran nya inneboende som flyttade in i vårat rum här på hostelet i går. Det är en kille som heter Mark och som kommer från England. Han är så sjukt gullig, han lagade våran badrums dörr som var trasig. Han läser en riktig tjej bok och nu när jag kom hem så såg jag att han hade lagt fram kläder på sängen. Strukna och allt, antagligen det han ska ha på sig ikväll! Så himla gullig! 
 
Slänger upp en bild på Evert i parken idag, alltid lika charmerande! 
 

Dag 45, Sydney!

Hej kära vänner! Idag är det Onsdag och det dåliga vädret håller i sig över Sydney. Dagen har spenderats med mig själv eftersom att damerna var tvugna att söka jobb, hela dagen. Men trotts att jag var tvungen att bara umgås med mig själv så har jag haft en riktigt trevlig dag. Började med att kika i lite affärer och smyg shoppade tre jätte fina silver ringar. Efter det mötte jag upp damerna för lunch i parken, blev en grekisksallad riktigt smaskigt. Sedan bar det iväg ner till Darling Harbour och Sydneys sea life Aquarium. Där inne spenderade jag två timmar med en massa hajar och annat spännande. Riktigt häftigt! Såg hajar, rockor, sjölejon, pingviner och en massa fiskar. 
 
Eftersom att jag har en liten grej för hajar så tyckte jag att det var riktigt riktigt ballt! Efter min Aqvarium vistelse så mötte jag åter igen upp damerna för en kaffe hos Svenska kyrkan, svenskt bryggkaffe när det är som bäst. Köpte också med mig en Marabou hem som jag nu sitter och mumsar på. 
 
Damerna är åter igen ute och söker jobb medans jag tänkte passa på att måla naglarna och titta på ett avsnitt av games of thrones, fick ett sånt jäkla sug efter den serien. Plus att jag har lite ont i huvudet så det passar fint. Ikväll tänkte vi promenera ner till hamnen och operahuset för att så se hur det ser ut när det är mörkt. Annars så har vi det jätte bra här i Sydney förutom vädret. Känner mig lika blek som jag var när vi kom hit, men men. Solbrännan är väl kanske inte allt, eller? ;) 
 
Kastar in några bilder från Aqvariumet dock ganska dålig kvalitet! 
 
 
 
 

Dag 44, Sydney!

Hej och hå, shit va dagarna rusar förbi! Idag är det Tisdag och regnet öser ner, riktigt skit väder. Men vi är glada ändå! Idag har vi fixat det sista med lägenheten, skrivit på kontrakt, lämnat depposition osv. Vi valde tillslut lägenheten med den fina utsiken och det perfekta läget. Han vi ska dela lägenheten med är en gay kille från thailand, kan bli riktigt roligt. Vi ska flytta in på Fredag vilket betyder två nätter till på hostel, men det känns helt okey. Tror till och med att jag börjar gilla hostel nu, tycker det är mysigt med så mycket människor överallt. Efter det tog vi en tur till Svenska kyrkan där det bjöds på semlor och svenskt bryggkaffe. Himmelriket!! Just nu sitter jag i sängen och bloggar medans damerna är i receptionen och har telefon date med sverige (mammor osv) 
Evert och Cilla skulle egentligen ha sökt jobb idag men dom är inte speciellt snabba så det har inte blivit något av med det, som vanligt! 
 
Ikväll så ska vi träffa våran svenska tjejkompis Lizzy som också är här, tror det blir middag och kanske men bara kanske ett glas vin eller två. 
 
Juste det har även hänt två sjuka saker idag, helt sjukt vad mycket konstigt som händer oss! 
Nummer 1: Vi har på Coles och skulle handla lunch när det kommer fram en kvinna till oss i kanske 40 års åldern och frågar oss om vi kommer från skandinavien. Efter det berättar hon för oss att hon vill åka till skandinavien för att träffa tomten och frågar oss om vi kan tippsa om något bra ställe. Vi står där som tre frågetecken och börjar skratta lite men hon är helt seriös och säger igen att hon vill åka till skandinavien för att träffa tomten. Vi tippsar om Jukkasjärvi (stavning) och springer sedan snabbt där i från. Konstig människa! 
 
Nummer 2: Eftersom att det är semeldagen idag så bestämde vi oss för att glida till Svenska kyrkan för att äta semlor. Sagt och gjort, väl där springer jag på Andreas en kille som kommer från Ösmo. Hur sjukt liten är inte världen då?! Efter mycket skitsnack så kommer vi fram till att han har åkt hit själv och ska vara i Sydney i sex månader och jobba. Han talar också om för oss att han är sjukt kaffe beroende (precis som mig och evert). Det sjukaste av allt är att han googlade upp dom tio bästa kaffe ställerna i Sydney sedan spenderade han en hel dag med att åka runt och testa alla tio ställerna för att se vilket som hade det bästa kaffet! Tack för livsviktig information!! 
 
Har tyvärr inte så mycket bilder att bjuda på för tillfället, men håll ut det kommer! Tack och hej! 

Har aldrig sagt att vi är normala!

 
 
 
 
Frågor på det?! 
 

Dag 43, Sydney!

Hej mina kära vänner! Idag har jag och damerna flängt runt i hela Sydney och spanat på lägenheter. Hann med att titta på fyra olika lägenheter och just nu sitter vi i sängen, dricker vin och överlägger vilken av lägenheterna vi ska ta. För vi måste verkligen bestämma oss idag eftersom att vi ska flytta från hostelet på Onsdag (förhoppningsvis) Just nu är det två lägenheter som vi väljer mellan och valet är sjukt svårt. Den ena har super bra läge, balkong med utsikt över hela Sydney (operahuset och allt) och bara en inneboende. Den andra lägenheten är mycket renare, finare och billigare men med sämre läge och tre inneboende. Hmm, riktigt svårt val! Vi ska dricka ett glas vin till och   efter det kommer vi absolut ha tagit ett beslut! 
 
Juste ikväll ska vi även gå ut och checka in en bar som tydligen ska vara en av Sydneys bästa backpacker barer! 

Lite bilder!

Tänkte bjuda på lite bilder från våran mysmiddag i parken igår. Slänger också in två bilder från vårat finfina boende, ni kommer bli så avundsjuka!! 
 
Nu ska vi faktiskt gå och lägga oss, återkommer som vanligt i morgon med massa smaskiga bilder och babbel. Vi ska nämligen tro det eller ej vara kulturella i morgon också! Godnatt! 
 
 
 
 

Dag 42, Sydney!

Hej och hå! Idag är det söndag och vi har spenderat hela dagen på stranden, närmare bestämt Bondi! Vilket visade sig vara den största besvikelsen på den här resan! Inte nog med att det tog en timme att komma dit med buss, stranden var även liten. Super mycket folk, inga höga vågor eller strömmar. Vi såg inte ens en haj eller en snygg life guard! Men allt förtjänar en andra chans så jag ska inte uttala mig allt för mycket än!
Hur som helst så var går kvällen intressant! Vi började med mysmiddag och vin i en park innan vi drog på oss party klänningarna och gav oss ut i Sydney natten! Närmare bestämt kings kross! Slutade med att tant Denise hoppade in i en taxi och åkte hem vid två tiden. Väl hemma möttes jag av en otrevlig överraskning, en man som sov i en av våra sängar! Hm, har jag sagt att jag hatar hostels?! Hur som helst så löste det sig och damerna kom in rullandes vid halv fem tiden och mannen var borta när jag vaknade. Ikväll blir det hemma kväll med tidig säng gång!


Kulturella..!

 
 
 
 
Oj va vi har varit kulturella idag! Inte nog med att vi har promenerat i typ hela Sydney, vi har även sett operahuset och gått halv vägs ut på Sydney harbour bridge. Så otroligt kulturella, så nu kan alla ni som tycker att vi bara dricker vin vara tysta och glada i en minut eller två. Ikväll ska vi fortsatta på den kulturella banan nämligen utforska vad Sydneys nattliv har att erbjuda oss. Det bästa av allt är att en av våra "kompisar" från Sverige också är här och pluggar vilket betyder att vi ska hänga med henne och hennes kompisar ikväll. Men först så står det sushi och vin i en park på schemat! Juste, jag har även shoppat idag för första gången här. En jätte fin svart långklänning som jag ska ha på mig ikväll, köpte även två stycken finfina nagellack. 
 
Glömde nästan att berätta om dagens hostel erfarenhet. Det var nämligen så att tanten (tjejen) som checkade in oss bara checkade in en person (Cilla). Jag och Evert blev inte incheckade så det märkte vi idag när våra nyckelkort inte fungerade. Istället blev vi "uppgraderade" om man nu kan bli det på ett hostel till ett eget 4-bädds med ett eget badrum. Det här med att bo på hostel är en hel vetenskap och inget jag kan rekomendera. Men bara fyra nätter kvar, förhoppningsvis!! 
 
 

Dag 41, Sydney!

Hej! Sitter just nu på Starbucks med operahuset som utsikt! Vi överlevde första natten på hostel med nöd och näppe! Mitt i natten så gick brandlarmet igång i hela byggnaden, så i panik sprang vi ner för alla trappor ut på gatan med alla andra. Men det visade sig att det var falskt alarm, så vi kröp ner i sängarna igen och somnade om. Ska försöka ta lite bilder så att ni får se hur det ser ut. Idag står det i alla fall turistning på schemat, med allt vad som ingår! Ha en trevlig lördag!


Dag 40, Sydney!

Vi överlevde resan och har precis kommit fram till vårat hostel här i Sydney. Resan på 14 timmar gick faktiskt riktigt bra, jag tröck i mig ett sömnpiller och sen sov jag som ett barn i princip hela vägen. Resan tog dock en timme längre än planerat för vi stötte på ett litet förhinder (traffik olycka) Men nu är vi i alla fall här och än så länge så känns hostelet heöt okey, eller i alla fall det lilla jag har sätt av det. Det bästa av allt är att det är "free wine and cheese night" ikväll. Annars så står tvättning, duschning och promenering på dagens schema! Jag är fortfarande lite groggy i huvudet efter sömnpillret så om det här inlägget blir lite osamanhängande så vet ni ju varför. Skriver och uppdaterar er senare när vi har checkat in och kommit till rätt. 
 
Undertiden så bjuder jag på några härliga bilder från Byron Bay! 
 
 
 

Dag 38, Byron Bay!

 
 
 
 
 
 
 
 
Hej alla glada! I dag är det Onsdag och våran sista dag här i Byron Bay. För i morgon kväll är det alltså dags för  oss att åter hoppa på bussen och åka 13 timmar ner till Sydney. Japp, ni läste rätt 13 timmar på en buss, kommer bli dom värsta timmarna i mitt liv!
Hur som helst så har vi legat på stranden hela dagen och njutit till fullo av dagen, dock blev det lite mulet på eftermiddagen så då fick vi gå hem. Annars har vi bara glidit runt i "stan" och handlat lite små saker bland annat tre jätte fina armband. Vakande dock upp i morse med en sjuk träningsvärk i armarna och ryggen kommer säkerligen från surfingen igår. 
Kvällen ska spenderas hemma i sängen med film och vindruvor. Måste ladda ordentligt inför morgondagen. Kommer säkert bli lite dålig uppdatering i morgon och på Fredag men jag ska försöka slänga in ett inlägg och berätta hur det går för oss. Annars får ni önska oss lycka till och hoppas att vi överlever bussresan. 
 
Bilderna är tagna i dag, framför allt till Sophie så att hon får se lite av hur det ser ut här! 

Bild bevis..!

 
 
 
 
 
 
 

Dag 37, Byron Bay!

Inte nog med att jag har surfat och faktiskt kommit upp jätte många gånger vi har även surfat bland delfiner!! Jag är i extas, helt lyrisk!! På riktigt nått av det bästa jag gjort. Ska köpa en bräda när jag kommer hem och bli en torö nörd. Det var en tjej som var med och tog massa bilder som vi ska köpa i morgon och då ska ni få se hur gryma vi va! Är helt uppe i varv sitter och dricker en somersby päron och poppar svenska björnstammen på högsta volym.
Tillbaka till surfingen så började vi med genomgång, säkerhet, yoga och massa annat innan vi äntligen fick ge oss ut i vattnet. Och Dennis (jag) kom upp på sin första våg, helt sjukt. Sen mitt i all surfing så skriver en av instruktörerna att han såg delfiner. Så mitt i allt så kom 3-4 delfiner simmandes rakt emot oss och var som närmast 5 meter ifrån mig. Så jäkla ballt! Kan inte skriva mer nu för jag är helt uppe i varv så det kommer bara bli massa babbel...!
 
Nu en dusch och sen thai mat och en redig fylla!!! Tack och hej! 
BTW: Bilderna kommer i morgon och det vill ni inte missa! 
 

Va tusan har jag gett mig in på..?

En liten uppdate bara, det blev buss i 13 timmar till Sydney och hostel!! Kan inte säga att jag är överlycklig precis men ekonomin fick gå före den här gången. Vi tänkte ge hostel ett nytt försök och nu är jag inställd på värsta tänkbara. Kan inte påstå att det känns bra att vi ska göra om samma misstag två gången. Men men vi överlever nog det med, precis som allt annat. Nu ska jag dränka mina hostel sorger i vin och se fram emot surflektionen i morgon!! 
 
Slänger upp en bild från en förfest i Surfers. Typiskt mig att försöka mig på saker som jag inte klarar av! Men roligt var det...
 

Dag 36, Byron Bay!

Idag är det Måndag i Paradiset och vi har hängt på stranden hela dagen, eller fram till lunch i alla fall. Efter det slog vi oss ner vid poolen så att Cilla som fortfarande är lite röd kunde ligga i skuggan. En super skön dag helt enkelt. På vägen ner till stranden så bestämde vi oss och gled in och bokade en surfing lektion för i morgon. Han som ska lära oss verkade riktigt trevlig och vi fick rabatt, så det verkar bra. Kommer bli så sjukt roligt, man kan ju inte ha varit i Australien utan att ens ha testat att surfa. Men det ser så svårt ut, tror att dom som ligger på stranden kommer få en rolig stund i alla fall. Men det bjuder vi på, ska ju ändå åka här i från snart (på torsdag). 
 
Appropå att åka här i från så ska vi också ta tag i den saken idag. Hur fan ska vi komma här i från ner till Sydney? Det finns två alternativ antingen så tar vi bussen (14 timmar) vilket innebär att jag kommer klättra på väggarna. Men det är enkelt för bussen går precis utanför våran dörr och ganska billigt. Eller så hyr vi en bil och kör ner till Sydney på två dagar. Problemen är att det är vänstertrafik, att vi måste köra i Sydney (!!) och att det inte finns någon biluthyrare i Byron bay så då måste vi först åka buss till en annan stad i närheten. Det possetiva med bil att att det är roligare och typ billigare. Hm, mycket att fundera på men vi ska bestämma oss idag hade vi tänkt. Sen ska vi också leta boende i Sydney för de första dagarna eftersom att vi måste kunna åka runt och titta på lägenheter. Evert och Cilla hade ju tänkt bo i Sydney i ungefär 6 månader så dom behöver en bra lägenhet. Annars så står utgång på dagens schema, tydligen så är det backpackers kväll här på Måndagar och det kan vi ju absolut inte missa. Men det blir en lugn och städad utgång eftersom att vi ska upp och surfa i morgon, dock inte förrens kl 2 men ändå. 
 
Nu ska vi glida iväg för att fixa alla våra ärenden, ska tydligen också ta ut pengar, gå till banken, gå till posten, stödhandla mm. Bäst vi sätter igång!! 
 
 
 
 
 
Bjuder på två bilder från stranden och två bilder från våran pool!! 
 
 

Dag 35, Byron Bay!

Hej och hå!! Det är en jätte trött Denise som ska försöka blogga, vet inte hur det här kommer sluta. Har precis vaknat efter en skön powernap, vet inte alls varför jag är så trött men hur som helst. Idag har det varit strålande väder hela dagen, men eftersom vi alla tre var lite brända efter gårdagen så bestämde vi oss för att hänga vid poolen. Vilket vi också gjorde stora delar av dagen vi gick även och storhandlade alltid lika tråkigt. Men det bjöds på god lunch salami sallad med halloumi och god middag spagetti med köttfärssås. Jag och Cilla har även tryckt den godaste glassen ever idag, jag tog två kulor en med hasselnött och en med vitchoklad så jäkla mumsigt. Efter att ha hängt vid poolen och handlat så tog vi äntligen tag i saken och promenerade hela vägen upp till fyren och ner. Men shit vilken fin utsikt det vär där i från, så himla värt det! Tog jätte mycket fina bilder som ni får se lite i omgångar, tänka slänga upp några stycken nu bland annat.
 
Ikväll blir det en lugn och fin hemmakväll med film mys i sängen. I morgon ska vi kanske ta en surflektion och bestämma oss för hur vi ska komma till Sydney och vart vi ska bo någonstans. Jobbiga beslut, men det måste göras! 
 
Är så jäkla trött så att jag nästan ser dubbelt, inge bra! Tänkte passa på att berätta om min gårkväll som så här i efterhand är ganska rolig men som absolut inte var lika rolig igår. Det hela började med att vi var ute på våran grannbar och drack några öl. Vid tolv kände jag mig som en 80 årig tant och ville gå hem. Väl hemma och nerbäddad så ringer Cilla och väcker mig vid 2 på natten och skriker i luren. Det handlade om att Cilla ville gå hem från baren men ville inte lämna Evert själv så då tänker hon "vad skulle dennis ha gjort" och ringer mig för att kolla om det är okey för mig att hon lämnar Evert själv (cilla var ganska berusad vid den här tidpunkten) Hur som helst så kommer Cilla 15 min indundrade genom dörren tänder alla lampor och börjar skrika "DENNNNIIISSS, DEEENNIISS!! När jag ligger och sover. Hon smäller igen dörren och river ner hela badrummet innan hon tillslut däckar med alla lamporna tända och dörren olåst. Därför fick jag kliva upp släcka lamporna och låsa dörren, tack som fan för den Cilla!!  
 
 
 
 

Hippie Show!!

 
 
Då var det dags igen, inte en lugn stund hemma hos oss. Evert har just nu Hippie Show eller vad det nu ska föreställa! Lika spännande som alltid! Samtidigt som den här låten dunkar ur våra högtalare...Fråga mig inte varför!!
 
Hey, in the club yao
air, är ni med yao
So shake that booty ey
(so shake that booty ey)
wo-ao-ao-ao-ao-ao
Kom igen, jalla,jalla en fet kebab till alla!
Hahaha..

woa-ao-ao känner ni ruset?
woa-ao-ao-ao det är fest i hela huset!
woa-ao-ao känner ni ruset?
woa-ao-ao-ao det är fest i hela huset!
(fest i hela huset, fest i hela huset)
 
 
 
 

Dag 34, Byron Bay!

Idag är det Lördag och vi har spenderat hela dagen på stranden. Vilket har resulterat i att vi är lite små röda, men det är bara härligt. Jag har dessutom fått cirka en miljon fräknar som Cilla försökte räkna här om dagen. Utan lycka dock, hon gav upp efter pannan! Just nu sitter vi på ett café och dricker kaffe, smaskens! Juste jag måste berätta om våran lunch idag. Vi bestämde oss för att äta upp alla rester idag. Det slutade med taco köttfärs, potatismos, äggröra och kokta grönsaker. Men det var helt okey faktiskt, duger i krig! Idag blir det hemma spa och vin! Köpte en box vitt i måndags när vi kom på fyra liter vin! Det bästa av allt är att den bara kostade 11 dollar (80 kronor) helt sjukt billigt! Dock har jag rätt mycket vin kvar i den boxen som måste drickas upp. Och jag menar någon måste ju göra det!! :)


Dag 33, Byron Bay!

Vaknade i morse och mådde som en prinsessa, trodde jag i alla fall. Tills jag vid lunch insåg att jag inte alls mådde speciellt bra, en liten formsvacka bara efter gårdagen. Hur som helst så har det varit klarblå himmel hela dagen och ingen har varit gladare än jag. Det finns inget bättre än att vakna till fint väder. Jag blir som ett barn på julafton, är så väder beroende. Och nu har jag varit deppig i över en vecka men nu är jag gald igen, vilket var på tiden. Har legat vid poolen hela dagen och bara stekt, så skönt!! Nu är vi alla tre dock lite små brända men det gör inget, är bara skönt! Hoppas att det är lika fint väder i morgon så att vi kan hänga på stranden hela dagen, det ser jag verkligen fram emot. Annars har jag inte så mycket roligt att berätta, ska äta Taco till middag och sen ska vi ha myskväll hemma med film och allt vad det innebär. 
 
Trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag börjar faktiskt tröttna lite på alkohol. Men det är nog bara en formsvacka som säkerligen kommer ha gett med sig tills i morgon. 
 
Slänger upp två bilder från igår. Den ena bilden är på mig och Cilla på våran favoritbar som ligger precis runt hörnet. Den andra bilden är jag som äter fyllemat någon gång mellan 2-3 på natten. Tror att det var nån form av pizza/paj/toast, god var den i alla fall! 
 
 

RSS 2.0