Dag 36, Byron Bay!

Idag är det Måndag i Paradiset och vi har hängt på stranden hela dagen, eller fram till lunch i alla fall. Efter det slog vi oss ner vid poolen så att Cilla som fortfarande är lite röd kunde ligga i skuggan. En super skön dag helt enkelt. På vägen ner till stranden så bestämde vi oss och gled in och bokade en surfing lektion för i morgon. Han som ska lära oss verkade riktigt trevlig och vi fick rabatt, så det verkar bra. Kommer bli så sjukt roligt, man kan ju inte ha varit i Australien utan att ens ha testat att surfa. Men det ser så svårt ut, tror att dom som ligger på stranden kommer få en rolig stund i alla fall. Men det bjuder vi på, ska ju ändå åka här i från snart (på torsdag). 
 
Appropå att åka här i från så ska vi också ta tag i den saken idag. Hur fan ska vi komma här i från ner till Sydney? Det finns två alternativ antingen så tar vi bussen (14 timmar) vilket innebär att jag kommer klättra på väggarna. Men det är enkelt för bussen går precis utanför våran dörr och ganska billigt. Eller så hyr vi en bil och kör ner till Sydney på två dagar. Problemen är att det är vänstertrafik, att vi måste köra i Sydney (!!) och att det inte finns någon biluthyrare i Byron bay så då måste vi först åka buss till en annan stad i närheten. Det possetiva med bil att att det är roligare och typ billigare. Hm, mycket att fundera på men vi ska bestämma oss idag hade vi tänkt. Sen ska vi också leta boende i Sydney för de första dagarna eftersom att vi måste kunna åka runt och titta på lägenheter. Evert och Cilla hade ju tänkt bo i Sydney i ungefär 6 månader så dom behöver en bra lägenhet. Annars så står utgång på dagens schema, tydligen så är det backpackers kväll här på Måndagar och det kan vi ju absolut inte missa. Men det blir en lugn och städad utgång eftersom att vi ska upp och surfa i morgon, dock inte förrens kl 2 men ändå. 
 
Nu ska vi glida iväg för att fixa alla våra ärenden, ska tydligen också ta ut pengar, gå till banken, gå till posten, stödhandla mm. Bäst vi sätter igång!! 
 
 
 
 
 
Bjuder på två bilder från stranden och två bilder från våran pool!! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0