Dag 44, Sydney!

Hej och hå, shit va dagarna rusar förbi! Idag är det Tisdag och regnet öser ner, riktigt skit väder. Men vi är glada ändå! Idag har vi fixat det sista med lägenheten, skrivit på kontrakt, lämnat depposition osv. Vi valde tillslut lägenheten med den fina utsiken och det perfekta läget. Han vi ska dela lägenheten med är en gay kille från thailand, kan bli riktigt roligt. Vi ska flytta in på Fredag vilket betyder två nätter till på hostel, men det känns helt okey. Tror till och med att jag börjar gilla hostel nu, tycker det är mysigt med så mycket människor överallt. Efter det tog vi en tur till Svenska kyrkan där det bjöds på semlor och svenskt bryggkaffe. Himmelriket!! Just nu sitter jag i sängen och bloggar medans damerna är i receptionen och har telefon date med sverige (mammor osv) 
Evert och Cilla skulle egentligen ha sökt jobb idag men dom är inte speciellt snabba så det har inte blivit något av med det, som vanligt! 
 
Ikväll så ska vi träffa våran svenska tjejkompis Lizzy som också är här, tror det blir middag och kanske men bara kanske ett glas vin eller två. 
 
Juste det har även hänt två sjuka saker idag, helt sjukt vad mycket konstigt som händer oss! 
Nummer 1: Vi har på Coles och skulle handla lunch när det kommer fram en kvinna till oss i kanske 40 års åldern och frågar oss om vi kommer från skandinavien. Efter det berättar hon för oss att hon vill åka till skandinavien för att träffa tomten och frågar oss om vi kan tippsa om något bra ställe. Vi står där som tre frågetecken och börjar skratta lite men hon är helt seriös och säger igen att hon vill åka till skandinavien för att träffa tomten. Vi tippsar om Jukkasjärvi (stavning) och springer sedan snabbt där i från. Konstig människa! 
 
Nummer 2: Eftersom att det är semeldagen idag så bestämde vi oss för att glida till Svenska kyrkan för att äta semlor. Sagt och gjort, väl där springer jag på Andreas en kille som kommer från Ösmo. Hur sjukt liten är inte världen då?! Efter mycket skitsnack så kommer vi fram till att han har åkt hit själv och ska vara i Sydney i sex månader och jobba. Han talar också om för oss att han är sjukt kaffe beroende (precis som mig och evert). Det sjukaste av allt är att han googlade upp dom tio bästa kaffe ställerna i Sydney sedan spenderade han en hel dag med att åka runt och testa alla tio ställerna för att se vilket som hade det bästa kaffet! Tack för livsviktig information!! 
 
Har tyvärr inte så mycket bilder att bjuda på för tillfället, men håll ut det kommer! Tack och hej! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0