Dag 35, Byron Bay!

Hej och hå!! Det är en jätte trött Denise som ska försöka blogga, vet inte hur det här kommer sluta. Har precis vaknat efter en skön powernap, vet inte alls varför jag är så trött men hur som helst. Idag har det varit strålande väder hela dagen, men eftersom vi alla tre var lite brända efter gårdagen så bestämde vi oss för att hänga vid poolen. Vilket vi också gjorde stora delar av dagen vi gick även och storhandlade alltid lika tråkigt. Men det bjöds på god lunch salami sallad med halloumi och god middag spagetti med köttfärssås. Jag och Cilla har även tryckt den godaste glassen ever idag, jag tog två kulor en med hasselnött och en med vitchoklad så jäkla mumsigt. Efter att ha hängt vid poolen och handlat så tog vi äntligen tag i saken och promenerade hela vägen upp till fyren och ner. Men shit vilken fin utsikt det vär där i från, så himla värt det! Tog jätte mycket fina bilder som ni får se lite i omgångar, tänka slänga upp några stycken nu bland annat.
 
Ikväll blir det en lugn och fin hemmakväll med film mys i sängen. I morgon ska vi kanske ta en surflektion och bestämma oss för hur vi ska komma till Sydney och vart vi ska bo någonstans. Jobbiga beslut, men det måste göras! 
 
Är så jäkla trött så att jag nästan ser dubbelt, inge bra! Tänkte passa på att berätta om min gårkväll som så här i efterhand är ganska rolig men som absolut inte var lika rolig igår. Det hela började med att vi var ute på våran grannbar och drack några öl. Vid tolv kände jag mig som en 80 årig tant och ville gå hem. Väl hemma och nerbäddad så ringer Cilla och väcker mig vid 2 på natten och skriker i luren. Det handlade om att Cilla ville gå hem från baren men ville inte lämna Evert själv så då tänker hon "vad skulle dennis ha gjort" och ringer mig för att kolla om det är okey för mig att hon lämnar Evert själv (cilla var ganska berusad vid den här tidpunkten) Hur som helst så kommer Cilla 15 min indundrade genom dörren tänder alla lampor och börjar skrika "DENNNNIIISSS, DEEENNIISS!! När jag ligger och sover. Hon smäller igen dörren och river ner hela badrummet innan hon tillslut däckar med alla lamporna tända och dörren olåst. Därför fick jag kliva upp släcka lamporna och låsa dörren, tack som fan för den Cilla!!  
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0