Plus och minus är alltid noll!

Plus och minus metoden kan vara världens kanske bästa uppfinning. Det bästa av allt är att det är vi som har uppfunnit den. Man kan använda den i precis alla sammanhang och det fungerar alltid perfekt. Det hela går ut på att om du gör någonting plus och sen något annat minus så blir det alltid noll, rätt logiskt va?! Tillexempel, om vi äter sallad (minus) till lunch så får vi äta pizza (plus) till middag eftersom att plus och minus alltid blir noll. Eller om vi inte dricker vin på en dag (minus) så får vi dricka dubbelt så mycket vin (plus) nästa dag, så jäkla logiskt. Eller om vi äter nudlar till lunch som är super billigt (minus) så kan vi gå ut och äta nått dyrt (plus) till middag. Man kan använda metoden på precis allt och det ända man behöver tänka på är att det alltid ska bli noll, blir det noll så har man gjort rätt. Ganska enkelt, man behöver inte vara raketforskare för att klara av det!

Dock blir det genast ett problem om man äter pizza (plus) till lunch och vill trycka en kebab (plus) på väg hem från krogen. Man behöver inte heller vara raketforskare för att förstå att plus och plus inte blir minus. Men då kan man enkelt lösa det genom att äta sallad till lunch (minus) och simma tio varv i poolen (minus), dagen efter. Det är helt genialiskt!!

Jag tackar och bockar för applåderna, nu ska jag laga Taco åt mina hungriga damer! 

 
Vi handlar, två cola (plus) men sen tog vi två frysta broccoli påsar (minus) vilket blir noll. Så jäkla bra! 

Kommentarer
Postat av: maj

Ni måste ha druckit alldeles för mycket vin senaste tiden!!! var får ni alla konstiga funderingar ifrån? ett gott skratt fick vi (Bea och jag) oss i alla fall.

2013-01-15 @ 11:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0