Dag tretton, Surfers Paradise!

Idag är det Lördag och klockan är 18.30. Dagen idag har varit otroligt skön! Vi har legat vid poolen hela dagen, eller mest i poolen efter som att det är så sjukt varmt. Vi har läst böcker, snackat skit, lyssnat på dokumentärer och badat som små barn på sydpoolen. Gick upp från poolen vid fyra tiden och satte oss på balkongen, spelade kort och drack rosevin. Riktigt härlig dag helt enkelt!

Just nu ligger jag i sängen och är proppmätt vi har nämligen precis ätit middag, chockerande nog så blev det pasta med tomatsås. Väntar på att klockan ska bli sju eller tio hos er så att jag kan skypa med familjen, mycket trevligt.

Idag har vi bestämt oss för att nu får det vara nog! Vi är riktigt trötta på att vara sjuka så vi skiter i allt och tänkte supa bort sjukdomen istället. Har faktiskt inte druckigt vin på en hel vecka, ganska imponerande om du frågar mig! Så idag ska vi gå ut och göra Surfers ordentligt, kvällen kommer inledas med vin på balkongen och sedan ska vi promenera bort till öl trädgården (en bar). Vart kvällen slutar är det inte som vet och lika bra är nog det!

 

 
Bjuder på en bild på Evert! Hon hade nån form av show på ballkongen, lika spänande varjegång! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0