Dag 31, Byron Bay!

Idag är det Onsdag i Byron Bay och klockan är strax efter 8 på kvällen (tio timmar före Sverige nu) Kvällen i går var oerhört trevlig vi började som vanligt med vin hemma innan vi drog på oss party skorna (flippflopp) och gav oss ut för att se vad Byron hade att erbjuda. Hamnade på en trevlig bar med live musik, kvällen avslutades i alla fall med ett natt dopp i vågorna innan vi kröp ner i sängen och somnade som små barn. Idag slog vi upp våra stora ögon till en klarblå himmel eller var vi trodde var en klarblå himmel. Kastade oss upp ur sängen och slängde i oss frukosten, halvvägs till stranden så inser vi att mörka moln är på väg in. Sagt och gjort efter en timme på stranden så slog det till och vi tog skydd på ett jätte mysigt cafe. Där satt vi i princip hela dagen och drack kaffe och åt lunch, mysdag helt enkelt. Men efter ett tag så tröttnade vi även på det och begav oss ut på promenad vilket resulterade i att Cilla blev spådd i handen. Det var spänande och han hade mycket vettigt att berätta om hennes framtid. Men det är en hemlighet så det får jag inte avslöja, men när hon fyller 22 så kommer det garanterat hända saker. 
 
Till middag åt vi kyckling i grön curry som jag lagade, super gott blev det faktiskt. Och middags diskusionen handlade om ödet. Evert tror att alla föds med en historia att livet är förutbestämt och att vi alla vandrar på en utmärkt stig. Att alla man möter, allt man gör är meningen! Medans Cilla tror att allt händer av slumpen. Allt man gör och alla man träffar sker av en slump. Att man själv bestämmer hur ens liv ska se ut och vad som kommer hända. Att det är en själv som har kontroll! Jag är som vanligt Schweiz, som jag är för det mesta! 
 
Ikväll ska vi gå ut och hör och häpna, dricka en öl och lyssna på ett band som ska spela. Sen ska vi gå hem, sova och be för bättre väder i morgon! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0