Dag 30, Byron Bay!

Vi lever, men det var fan med nöd och näppe! Kvällen och natten var allt annat än roligt. Vi fanns absolut ingen ström i hela Byron Bay, vilket betyder att vi inte kunde laga någon mat. Så vi låg alla tre i min säng, utan ac, utan ljus och drack vin. Tacka tusan för att cilla hade med sig en ficklampa annars hade vi varit körda. Efter som att det inte fanns någon ac så var det 800 grader i våran lägenhet och paniken kröp sakta på. Ute öste regnet ner och det kändes som att hela huset skulle blåsa bort. I städer runt om Byron så evakuerade dom människor för att det var översvämningar. Men vi somnade tillslut och vaknade någon gång under natten av att strömen kom tillbaka. Vilket innebar att alla lysen tändes och tv gick igång på högsta volym. Vi bokstavligen flög ur sängen av skräck. 
 
Vaknade i alla fall i morse till en klarblå himmel och jag har aldrig varit så glad. Flög ut sängen och sprang ner till stranden där vi han ligga i exakt en timme innan nästa "oväder" drog in. Så nu är det molningt och blåser men inget regn än så länge. 
 
Vi har precis ätit lunch och ska du snöra på oss promenad skorna och ge oss ut för att utforska staden och fyren som tydligen är Australiens östligaste punkt. Lägenheten vi bor i är helt okey, fräsch men ganska liten. Dock ligger den väldigt centralt vilket är riktigt skönt. Är trött på allt promenerande som vi gjorde i Surfers. 
 
Slänger upp två snabba bilder från den timmen vi spenderade på stranden! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Jaha, gjort det, kan det! nu är ni den erfarenheten rikare! Det är inte bara guld och gröna skogar "over there"!!!

2013-01-29 @ 16:58:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0